Αντωνίου προς Καρυπίδη » θεωρώ δεδομένο ότι άμεσα θα εξηγήσετε τη σκοπιμότητα των ενεργειών σας » Αυστηρή επιστολή προς Καρυπίδη για τις κρίσιμες ματαιώσεις των διαγωνισμών για την λίμνη

Δ.Τ – Κύριε Περιφερειάρχη,

Λίγους μήνες πριν τη λήξη της προγραμματικής περιόδου 2007 – 2013, οι πολίτες της Π.Ε Καστοριάς, πληροφορήθηκαν τη ματαίωση της διαγωνιστικής διαδικασίας για δύο έργα τα οποία αφορούν την προστασία και εξυγίανση της λίμνης της Καστοριάς.

Είμαι σίγουρη ότι γνωρίζετε, ότι τα συγκεκριμένα έργα αποτελούν μέρος ενός συνολικότερου έργου, που εντάχθηκε ως «έργο σημαία» της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, στο ΠΕΠ Μακεδονίας – Θράκης 2007 – 2013, με στόχο την προστασία και την εξυγίανση της λίμνης της Καστοριάς, η οποία αντιλαμβάνεστε ότι αποτελεί όχι μόνο σημαντικό αναπτυξιακό πυλώνα για τον τόπο μας, αλλά ουσιαστικά πηγή ζωής.

Η ακύρωση των διαδικασιών δημοπράτησης των συγκεκριμένων έργων, οδηγεί κατά πάσα πιθανότητα στην απένταξη τους από το ΠΕΠ και προφανώς παραπέμπει στις καλένδες όλα τα απαιτούμενα έργα για την προστασία και εξυγίανση της λίμνης μας.

Επιτρέψτε μου να θεωρώ δεδομένο, ότι άμεσα θα εξηγήσετε τη σκοπιμότητα των ενεργειών σας, αλλά κυρίως ότι θα προχωρήσετε όσο πιο γρήγορα γίνεται σε όλες εκείνες τις διαδικασίες, έτσι ώστε να καταστεί εφικτή η υλοποίηση των συγκεκριμένων έργων στις πιεστικές πλέον προθεσμίες.

Επειδή οι πολίτες της Καστοριάς δεν διεκδικούν προνόμια, αλλά τα αυτονόητα και δεν μπορεί να αντιμετωπίζονται ως αποπαίδια της Περιφέρειας Δυτ. Μακεδονίας, περιμένω τις άμεσες ενέργειες σας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Απρίλιος, 2015, 11:36 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αντωνίου προς Καρυπίδη » θεωρώ δεδομένο ότι άμεσα θα εξηγήσετε τη σκοπιμότητα των ενεργειών σας » Αυστηρή επιστολή προς Καρυπίδη για τις κρίσιμες ματαιώσεις των διαγωνισμών για την λίμνη”

  1. Πρόεδρος Εδεσσαικού

    Και άλλη μια επιστολή δική σου για τους εφοριακούς (για να μην ξεχνιόμαστε).

    http://im1ns5.27210.gr/sites/default/files/article/2015/14/172241g-eggrafo10teliko.gif

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr