Με πρόσκληση του ΣΕΓ στην Καστοριά μεγάλη επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα – Εκδηλώσεις και ομιλίες για την γούνα

Μετά από πρόσκληση του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών πρόκειται να επισκεφτεί την πόλη μας επιχειρηματική αποστολή από την Κίνα η οποία αποτελείται από πολιτικούς αξιωματούχους (δήμαρχοι διαφόρων περιοχών) και επιχειρηματίες του κλάδου γούνας.

Ο ΣΕΓ, συνεχίζοντας τις ενέργειες του για ανοίγματα σε νέες αγορές, διοργανώνει ειδική ενημερωτική εκδήλωση με τίτλο«Η αγορά γούνας στην Κίνα: δυνατότητες & προοπτικές επενδύσεων» με ομιλητές τους επιχειρηματίες και πολιτικούς αξιωματούχους που συμμετέχουν στην αποστολή αυτή.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 23 Απριλίου 2015, στο ξενοδοχείο Λιμναίον και ώρα 6μμ. Οι ομιλητές θα δέχονται ερωτήσεις από το κοινό για θέματα που αφορούν την ανάπτυξη εμπορικών συναλλαγών προϊόντων γούνας.

Καλούμε όλους τους φορείς του κλάδου και τους συναδέλφους γουνοποιούς που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη του κλάδου να παρευρεθούν στην εκδήλωση και να λάβουν απαντήσεις από υπεύθυνους πολιτικούς και έμπειρους επαγγελματίες του κλάδου. Η παρουσία όλων κρίνεται απαραίτητη και επιβεβλημένη ιδιαίτερα λόγω των σημερινών συνθηκών. Το θέμα αφορά όλους μας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο του

«Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών»

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Λαγγιώτης Θωμάς Τζήμας Κωνσταντίνος

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Απρίλιος, 2015, 3:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr