Πολλαπλές οι αντιδράσεις σε όλη την Π.Ε Καστοριάς για την περίεργη ματαίωση των διαγωνισμών για την λίμνη – Πολλοί κάνουν λόγο και για ανικανότητα

Πριν λίγο ανακοίνωση εξέδωσε το Κίνημα Δημοκρατών Σοσιαλιστών : 

ΜΑΤΑΙΩΣΗ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΤΗΣ ΛΙΜΝΗΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

 

Καστοριά , 17-4-2015

 

Η σημασία της λίμνης για την περιοχή είναι αυτονόητη και γι΄αυτό πρέπει να αποτελούν προτεραιότητα για όλους , πρωτοβουλίες και προγράμματα που συμβάλλουν στην προστασία της και στην ανάδειξη της.

Γιαυτό το σκοπό χρηματοδοτήθηκε το 2010 από την τότε Κυβέρνηση η εκπόνηση μελέτης εφαρμογής για συγκεκριμένα έργα

για την λίμνη.

 

Με βάση την μελέτη αυτή εξασφαλίσθηκε το 2011 η χρηματοδότηση σειράς έργων όπως η προστασία της λίμνης από φερτές ύλες, η βελτίωση των εγκαταστάσεων απορροής στο Γκιόλε, καθώς και η προμήθεια ειδικού μηχανήματος για τον καθαρισμό της λίμνης, κοπής καλαμώνων κλπ.

Μετά από καθυστερήσεις, εδώ και μήνες έχει γίνει η προκήρυξη αγοράς του μηχανήματος από την Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς.

Ξαφνικά όμως και ενώ αναμενόταν η απόκτηση επιτέλους του μηχανήματος που θα συνέβαλε στον καθαρισμό της λίμνης, ανακοινώθηκε η ματαίωση της προκήρυξης!

Τι σημαίνουν αυτά ; Ανικανότητα της προηγούμενης ηγεσίας στην Αντιπεριφέρεια ; Ανικανότητα της σημερινής ηγεσίας ;

Σημασία έχει ότι το έργο κινδυνεύει με ματαίωση!

Καλούνται οι αρμόδιοι να αντιληφθούν ότι η τυχόν ματαίωση του έργου θα είναι τραγική εξέλιξη και δεν θα μπορέσει να καλυφθεί από μετάθεση ευθυνών από τον ένα στον άλλο.

Η προστασία και εξυγίανση της λίμνης χρειάζεται έργα και όχι λόγια.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Απρίλιος, 2015, 3:54 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Πολλαπλές οι αντιδράσεις σε όλη την Π.Ε Καστοριάς για την περίεργη ματαίωση των διαγωνισμών για την λίμνη – Πολλοί κάνουν λόγο και για ανικανότητα”

  1. panos

    Ο Δήμαρχος τι θέση πήρε; ή μήπως φοβάται επειδή μάλλον δεν δίνει χώρο για την 1 βάθμια και 2 βάθμια εκπαίδευση.Πιθανότατα και να συμπάσχει το κ. Σωτήρη.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr