Αγγελής σε Αδαμόπουλο για την μεταφορά των υπηρεσιών » οποιοδήποτε αίτημα σας παρακαλώ να ακολουθεί την κείμενη νομοθεσία και όχι περιγραφικό υποκειμενικών προθέσεων, είτε εμού, είτε άλλων »

Επιστολή προς τον αντιπεριφερειάρχη Καστοριάς. Σύμφωνα με πληροφορίες μας έχει σταλεί αυτή η επιστολή-απάντηση προς τον Αδαμόπουλο τον περασμένο μήνα και η περιφερειακή διοίκηση από τότε έχει σταμτήσει την οποιαδήποτε κουβέντα, μάλιστα ο Σ.Αδαμόπουλος αποφεύγει καθημερινά την δημόσια αναφορά η τοποθέτηση για την μετακίνηση των υπηρεσιών με τεράστιο οικονομικό όφελος για τους φορολογούμενους πολίτες.

Μιλώντας σε συνεργάτες του ο Αγγελής έλεγε σήμερα πως θα πει πολλά στο ερχόμενο δημοτικό συμβούλιο.

Ο δήμαρχος Ανέστης Αγγελής τον πιέζει λέγοντας » Προσβλέπω σε δικές σας θεσμικές πρωτοβουλίες και ενέργειες » αλλά μέχρι και σήμερα ο αντιπεριφερειάρχης για άγνωστους λόγους δεν προχωρά το θέμα της μετακίνησης των υπηρεσιών » .

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Απρίλιος, 2015, 4:25 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αγγελής σε Αδαμόπουλο για την μεταφορά των υπηρεσιών » οποιοδήποτε αίτημα σας παρακαλώ να ακολουθεί την κείμενη νομοθεσία και όχι περιγραφικό υποκειμενικών προθέσεων, είτε εμού, είτε άλλων »”

  1. anti-bourou bourou

    Το Κ.Ε.Π στο χωριό σου κύριε δήμαρχε πού βρίσκεται;

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr