Αγχωμένοι Αδαμόπουλος και Αγγελής από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα δημόσια κτίρια

Υποχρέωση και εντολή κύριοι από τους ψηφοφόρους σας είναι το νοικοκύρεμα –

Πολίτες,ΣΥΡΙΖΑ και όλοι γενικά ζητούν απλά να μειωθούν τα έξοδα προς ιδιώτες για ενοικίαση μεγάλων πανάκριβων κτιρίων για την στέγαση των δημόσιων υπηρεσιών.

Βδομάδες τώρα ίσως και εικονικά αντιπεριφέρεια και δήμος Καστοριάς δεν μπορούν να συμφωνήσουν στα πολύ απλά ζητήματα.

Η δήθεν μη συνεννόηση τους από τον περασμένο Οκτώβριο μέχρι σήμερα μόνο για μια δυο υπηρεσίες έχουμε πληρώσει και έχουμε χάσει ως τόπος πάνω από 35.000 ευρώ.

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Απρίλιος, 2015, 2:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Αγχωμένοι Αδαμόπουλος και Αγγελής από την ανακοίνωση του ΣΥΡΙΖΑ για τα δημόσια κτίρια”

 1. Όσες λέξεις-φράσεις σε παρένθεση( ) να θεωρούνται σε εισαγωγικά <>.Αυτό το site δυστυχώς έχει σοβαρό πρόβλημα με τα εισαγωγικά <>.
  Αν ο πολίτης, είχε και τα ονόματα των ιδιοκτητών των (μεγάλων πανάκριβων κτιρίων),που ενοικιάζονται στο Δημόσιο , σίγουρα η ενημέρωσή του και η κρίση του για το όλο ζήτημα, θα ήταν πληρέστερη και αντικειμενικότερη.
  Απορεί κανείς γιατί δεν αναφέρονται ονόματα;
  Στο κάτω-κάτω κουμάντο στην ιδιοκτησία του κάνει μόνο ο ιδικτήτης,κανείς άλλος· και νομίζω,ότι ο καθένας από εμάς ,αν βρίσκονταν στη θέση τους ,θα έκανε το ίδιο: θα προσπαθούσε δηλαδή να αξιοποιήσει την περιουσία του κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.
  Προς τι λοιπόν η απόκρυψη; Ποιός φοβάται τι;
  Αρχίζει πια κανείς και κάνει πονηρές σκέψεις για όλους και για όλα,ίσως για ένα ζήτημα , που να μη του…… αξίζουν πονηρές σκέψεις,οι οποίες πάντα, αφήνουν τη σκιά τους στους εμπλεκόμενους…..ή μήπως είναι ζήτημα στεντόριας υποκρισίας: Μας αρέσει να (λέμε τα πράγματα) ,αλλά όχι (τα πράγματα με τ’όνομά τους)… Ο καθένας διαλέγει και παίρνει.-

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

 • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr