Απαγόρευση εισόδου Ακαδημία Καλλιθέας – Νέες σοβαρές καταγγελίες του συλλόγου για την διοίκηση Αγγελή

Αγαπητοί Καστοριανοί συμπολίτες, είναι πλέον προφανές πως οι επιλογές των προσώπων των κυρίων 1) Μυλωνά 2) Λιάνου στην Διοίκηση του Νομικού Προσώπου Κοινωνικής προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού από τον Δήμαρχο Καστοριάς είναι παντελώς ακατάλληλες. Οι παραπάνω κύριοι σε μία επίδειξη εξουσίας και σε αντίδραση του εξώδικου του Σωματείου μας στο οποίο ακόμη δεν έχουν απαντήσει απαγορεύουν με το παρακάτω έγγραφο στην ακαδημία Καλλιθέας Καστοριάς (όπου αριθμεί 60 Παιδιά ηλικιών από 4 έως 13) την λειτουργία της. Με πρόφαση την ακαταλληλότητα του αγωνιστικού χώρου (που σας καλούμε όλους να πάτε να ελέγξετε) απαγορεύουν την είσοδο σε 60 παιδιά ενώ συγχρόνως επιτρέπουν τον αγώνα παλαιμάχων κάθε εβδομάδα!!!!!!!

Παρότι νομικό πρόσωπο δημοσίου δικαίου, εντούτοις μεταχειρίζεστε διακριτικά το σωματείο μας, ασκώντας καταχρηστικά εξουσία και ενεργώντας πάντα με εμπάθεια από την αρχή της αγωνιστικής περιόδου έως και σήμερα. Ως Νομικό Πρόσωπο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού, θα έπρεπε να προστατεύετε και να προάγετε ότι αυτολεξεί αναφέρει η επιβλητική επωνυμία σας και να μεταχειρίζεστε ισότιμα όλους τους πολίτες του Δήμου Καστοριάς.

Παρά την ευαισθησία που δείξαμε καθ’ όλη την διάρκεια του χειμώνα μετατοπίζοντας όλους τους νεαρούς αθλητές εκτός του «διαμαντένιου» αγωνιστικού χώρου με κίνδυνο τραυματισμού σε έναν απαράδεκτο χώρο πλαγίως του γηπέδου με σκοπό την προστασία του χλοοτάπητα, δεχτήκαμε σήμερα για άλλη μια φορά την εμπάθεια του Ν.Π.Κ.Π.Α.Π.Α.

Δεν ξέρουμε αν η πρόθεση των κυρίων Μυλωνά και Λιάνου είναι η διάλυση της Ακαδημίας του Μέγα Αλέξανδρου Καλλιθέας, η δικιά μας πρόθεση πάντως είναι να μείνουμε για πολλά χρόνια και να γίνουμε ο εφιάλτης του κάθε Μυλωνά και κάθε Λιάνου. Τους καλούμε λοιπόν να έρθουν και να μας απομακρύνουν από την ιδιοκτησία τους.

 ** Σας παραθέτουμε φωτογραφικό υλικό από τους καταστροφείς του «διαμαντένιου» χλοοτάπητα του Δ.Α.Κ. και τον εξωτερικό χώρο του «προπονούταν» οι αθλητές κατά την διάρκεια του χειμώνα προκειμένου να προστατέψουν τον αγωνιστικό χώρο.

Με τιμή

Δ.Σ Μέγας Αλέξανδρος Καλλιθέας Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Απρίλιος, 2015, 8:55 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr