Ο ένας σύνδεσμος απαντά αποστομωτικά ο άλλος σύνδεσμος απλά » κοιμάται »

ΑΠΑΝΤΗΣΗ του ΣΕΓ – Ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών καταδικάζει τις ψευδεπίγραφες υποτιθέμενες κινήσεις που υποτίθεται ότι εκπροσωπούν τους πολίτες της Καστοριάς ενώ ουσιαστικά αναφέρονται και έχουν δημιουργηθεί από άτομα που καμία σχέση δεν έχουν με τον τόπο. Η αναπαραγωγή απόψεων, που έχουν καταπέσει, υπό το μανδύα ότι εκπροσωπούν πολίτες της Καστοριάς στόχο έχει τη δημιουργία καθαρά επικοινωνιακών εντυπώσεων που πολύ απέχουν από την πραγματικότητα. Η Ελληνική Γουνοποιία έχει ταυτιστεί με την περιοχή όπως αποδεικνύεται από τα σχετικά στοιχεία, άνω του 60% του πληθυσμού της περιοχής απασχολείται άμεσα και έμεσα στον γουνοποιητικό κλάδο. Η εκτροφή και κατεργασία γουνοφόρων ζώων δεν διαφέρει σε τίποτε σε σχέση με ότι συμβαίνει με οποιαδήποτε άλλο εκτρεφόμενο ζώο. Η εκτροφή ζώων είναι συνυφασμένη με την ανθρώπινη δραστηριότητα και παρουσία, στη χώρα μας αλλά και παγκόσμια.

Η περιοχή όπως γνωρίζουμε πολύ καλά όσοι ζούμε και αγωνιούμε στον τόπο αυτό, χρειάζεται πρωτοβουλίες που θα στηρίξουν και θα ενδυναμώσουν το συγκριτικό πλεονέκτημα του τόπου και της χώρας που λέγεται ελληνική γουνοποιία.

Η Ελληνική γουνοποιία έχει συνεισφέρει τα μέγιστα στην προώθηση της απασχόλησης σε μια περιοχή που πλήττεται από ανεργία όπως αποδεικνύουν όλα τα σχετικά στοιχεία.

Ενάντια στην γενική απαισιοδοξία και τις οικονομικές δυσκολίες υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα που παράγει και δημιουργεί. Ελληνικές επιχειρήσεις που αναδεικνύουν τη χώρα μας και τους ανθρώπους της. Έλληνες μικρομεσαίοι παραγωγοί που δημιουργούν, συναρπάζουν και προσελκύουν καταναλωτές από όλο τον κόσμο.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος                                                             Ο Γενικός Γραμματέας

                          Λαγγιώτης Θωμάς                                                     Τζήμας Κωνσταντίνος

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Απρίλιος, 2015, 11:11 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Ο ένας σύνδεσμος απαντά αποστομωτικά ο άλλος σύνδεσμος απλά » κοιμάται »”

  1. Χριστίνα

    Αποστομωτικά λέγεται αυτό; Μπούρδες θα το έλεγα εγώ.

  2. φιλιππος

    Μπραβο το λιγοτερο που μπορω να πω φ φ

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr