ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟ ΔΙΑΛΟΓΟ ΛΕΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΛΙΑΝΤΣΗΣ

ΛΙΑΝΤΣΗΣ : » Να απαντήσουμε σε κάθε ερώτηση των πολιτών, αλλά και να δεχθούμε την κριτική τους για τα όποια λάθη μας, να δούμε όλοι μαζί τι πρέπει να αλλάξουμε »


Ο υποψήφιος δήμαρχος Καστοριάς Κ. Λιάντσης κάλεσε τον Μανώλη Χατζησυμεωνίδη σε κοινό τηλεοπτικό διάλογο ώστε να εξηγήσουμε όπως είπε την Κυριακή μετά τα αποτελέσματα, το πρόγραμμα αλλά και να δείξουμε στους πολίτες του δήμου Καστοριάς τις αληθινές προθέσεις μας, ακόμη και να απαντήσουμε στα ερωτήματα τους

Ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης μέχρι και την ώρα αυτή δεν απαντά για το αν θέλει να αναμετρηθεί τηλεοπτικά με τον Κ. Λιάντση.

Το Δίκτυο1 κάλεσε τους δυο υποψήφιους δημάρχους σε δυο συνεντεύξεις Τρίτη και Παρασκευή, αλλά από την μεριά Χατζησυμεωνίδη φαίνεται δεδομένη η άρνηση να προσέλθει σε διάλογο την στιγμή που εμείς ζητάμε από όλους σας να θέσετε μέσα από email αλλά και τηλ. ερωτήματα ώστε εσείς να βάλετε τα περισσότερα ζητήματα στους δυο υποψηφίους.

Ο Μανώλης Χατζησυμεωνίδης δεν επιθυμεί συνάντηση με τον Κ. Λιάντση.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Νοεμβρίου, 2010, 3:37 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr