Οι Κινέζοι επιχειρηματίες προσκεκλημένοι του ΣΕΓ επισκέφθηκαν και τον Δήμο Καστοριάς

Tο Δήμο Καστοριάς επισκέφθηκε, χθες Τετάρτη 22 Απριλίου 2015, αντιπροσωπεία αξιωματούχων και επιχειρηματιών της πόλης Yangyuan της Κίνας, οποίας κυβερνητικός Δήμαρχος είναι ο κ. Lide.  Πρόκειται για μια πόλη των περίπου 300.000 κατοίκων, από τους οποίους περισσότεροι από 30 χιλιάδες ασχολούνται με τη εκτροφή γουνοφόρων ζώων, την παραγωγή και το εμπόριο της γούνας. Στην κινέζικη αποστολή συμμετέχει και κυβερνητικός παράγοντας από την πόλη ZhangJiakou, μια πόλη των 5.000.000 ατόμων, η οποία από κοινού με το Πεκίνο θα διοργανώσει τους χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες του 2022.

Ο Δήμαρχος Ανέστης Αγγελής καλωσόρισε την κινέζικη αντιπροσωπεία αναγνωρίζοντας την επιτακτική ανάγκη της Καστοριάς για την εύρεση εναλλακτικών αγορών για τη γούνα, και επισημαίνοντας ότι ο Δήμος Καστοριάς αποδεικνύει καθημερινά ότι στηρίζει έμπρακτα τη γούνα και όλους τους εμπλεκόμενους με αυτή φορείς, συνεργατικά και με κάθε δυνατό τρόπο, πέρα από κάθε είδους σκοπιμότητα.

Σκοπός της επίσκεψης, η οποία θα ολοκληρωθεί σήμερα με εκδήλωση που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Ελλήνων Γουνοποιών, είναι η διερεύνηση των δυνατοτήτων εκ μέρους του Δήμου Καστοριάς και του Δήμου  Yangyuan για την υποστήριξη της ιδιωτικής πρωτοβουλίας σε ανοίγματα σε νέες αγορές, σαφέστατα σε ότι αφορά τη γούνα, αλλά και επιπρόσθετα σε θέματα τουρισμού, και εξαγωγής γεωργικών προϊόντων.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Απρίλιος, 2015, 2:55 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr