Άφησε τις Ελληνικές ταινίες ο Σ.Αδαμόπουλος και τρώει ΠΟΚ ΚΟΡΝ…….

Επόμενος τρόπος επικοινωνίας κύριε τα ΕΛΤΑ μην τα ξεχάσετε……

Μετά τις χθεσινές δηλώσεις ο Σ.Αδαμόπουλος άφησε τα δελτία τύπου και σχολιάζει τώρα από το facebook.

Σε λίγο θα απαντάει με γράμματα απο τα ΕΛΤΑ….Δημόσιο διάλογο κύριε

Αναγκάζομαι και πάλι να σχολιάσω. Σειρά στο πολιτικό παιχνίδι πήρε η κατά τα άλλα συμπαθής κα Αγνή Κανδύλη. Τι συμβαίνει; Παίζουμε το «περάστε κόσμε… έχει για όλους»; Και όλοι στην «σωστή» κατεύθυνση: Παραπληροφορούμε τον κόσμο χάριν εντυπωσιασμού!! Κωμωδία το καταντήσαμε κα Κανδύλη με τις συνεχείς πλέον εμφανίσεις ορισμένων στο γυαλί και όχι τραγωδία.Παίρνουμε και ποπ κορν το βράδυ για να δούμε το ΔΙΚΤΥΟ και να γελάσουμε. Πέραν τούτου, υποβολέα δεν χρειάζομαι για το τι θα πω στον Καστοριανό λαό ο οποίος το ξαναλέω, ξέρει να κρίνει. Αλήθεια ξέρετε τι δουλειά θα κάνει το πολυμηχάνημα; Πιστεύετε όπως λέτε ότι το πολυμηχάνημα θα καθαρίζει τον βυθό από την λάσπη την οποία θα έπρεπε να βρούμε και τρόπο να την πουλήσουμε; Πιστεύετε ότι θα καθαρίζει το νερό της λίμνης; Πέφτω από τα σύννεφα! Δεν ξέρετε τι κάνει, όμως φωνάζετε για τις διαδικασίες του διαγωνισμού και γιατί κινδυνεύουμε να χάσουμε ένα κατα τα άλλα χρήσιμο – άγνωστο μηχάνημα. Εγώ κα Κανδύλη σέβομαι τον ρόλο μου. Εσείς δεν νομίζω.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2015, 10:18 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr