ΣΕΓ » Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου από την περιφέρεια Zhang Jiakou και επιχειρηματιών από την Κίνα»

Δ.Τ – Με πολύ μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε η επίσκεψη κλιμακίου από την περιφέρεια Zhang Jiakou και επιχειρηματιών από την Κίνα, κατόπιν πρωτοβουλίας του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών. Στόχοι της συνάντησης ήταν: α) να δημιουργηθούν προυποθέσεις συνεργασίας μεταξύ Ελληνικών και Κινεζικών Επιχειρήσεων, β) να διευρυνθούν οι δυνατότητες εισόδου των Ελληνικών Επιχειρήσεων στην Κίνα και γ) να υπάρξει διεύρυνση της συνεργασίας αυτής και με τους τοπικούς φορείς, Αντιπεριφέρεια Καστοριάς, Δήμος Καστοριάς.

Η σημασία της Περιοχής είναι ιδιαίτερα σημαντική καθώς εκεί θα πραγματοποιηθούν οι Χειμερινοί Ολυμπιακοί Αγώνες του 2022, για τους οποίους ήδη έχει δημιουργηθεί το σύνολο των εγκατάστεων που θα τους φιλοξενήσουν. Η συνεργασία της Περιοχής μας, με την εν λόγω Περιφέρεια προσφέρει σημαντικές ευκαιρίες ανάδειξης λόγω της προβολής που θα γνωρίσει η Περιφέρειας Zhang Jiakou εξαιτίας της διοργάνωσης των Χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων τόσο κατά την πορεία όσο και κατά τη διάρκεια τέλεσης αυτών. Παράλληλα οι Ελληνικές επιχειρήσεις μπορούν να αξιοποιήσουν την περιφέρεια για να αναπτύξουν την παρουσία τους στην Κίνα, ενώ στην σχετική εκδήλωση που πραγματοποιήθκε ενημερώθηκαν για το τι συμβαίνει στην Κίνα, τις προοπτικές του κλάδου αλλά και τους τρόπους εισόδου σε αυτήν.

Με την κίνηση αυτή δημιουργούνται σημαντικές ευκαιρίες συνεργασίας όχι μόνο για την προώθηση της γούνας, αλλά και του τουρισμού της αγροτικής παραγωγής κλπ.

Για το λόγο αυτό ο «Σ.Ε.Γ.» άνοιξε την επίσκεψη αυτή σε όλους τους φορείς εμπλέκοντας Περιφέρεια, Δήμο κλπ προκειμένου να υπάρξουν ευρύτερες ωφέλειες για την περιοχή.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με όσα ειπώθηκαν στην ειδική ενημερωτική εκδήλωση, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών, Σοφοκλέους και Υπολοχαγού Διάκου 8 (περιοχή ΛΥΒ), τηλέφωνο επικοινωνίας 24670 83380 ώρες λειτουργίας 9:00-14:00 και 17:30-20:00 .

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Θωμάς Λαγγιώτης Τζήμας Κωνσταντίνος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2015, 11:13 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr