Διαμαντίδης » θα κάνω την προσπάθεια για επανένωση των δύο συνδέσμων ΣΕΓ & ΣΓΚ

Αγαπητοί συνάδελφοι.

Ύστερα από πολλές σκέψεις  προβληματισμούς και πολλές συζητήσεις με συναδέλφους για τον κλάδο μας, διαπιστώσαμε ότι το μεγαλύτερο μέρος τους επιθυμεί την επανένωση των δύο συνδέσμων. ΣΕΓ ΚΑΙ ΣΓΚ. Διαπιστώσαμε επίσης ότι η μοναδική διαφορά η οποία δημιουργεί αυτή την κόντρα, είναι ο τόπος διεξαγωγής της έκθεσης,και τίποτα άλλο ουσιώδες.

Τα προβλήματα του κλάδου όμως είναι κοινά για όλους. Ο στόχος επίλυσης είναι επίσης κοινός για όλους.

Οι κόντρες για δευτερεύοντα προβλήματα (έκθεση) και όχι για τα βασικά, δημιουργούν περισσότερα προβλήματα παρά λύσεις αυτών.

Οι κόκκινες γραμμές επίσης που τίθενται και από τις δύο μεριές φέρνουν περισσότερο την απομάκρυνση την αποξένωση και την διχόνοια του κλάδου.

Την στιγμή αυτή που η κρίση έχει χτυπήσει την πόρτα μας, ίσως δημιουργείτε η ανάγκη περισσότερο από κάθε άλλη φορά να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.

Πιστεύω ότι εάν καταφέρουμε να κάτσουμε σε ένα τραπέζι όλοι μαζί, χωρίς κόκκινες γραμμές, χωρίς πονηρές σκέψεις στο πίσω μέρος του μυαλού μας, και αναζητώντας πραγματικά λύσεις, τότε και μόνο τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε.

Αυτοί οι λόγοι και προβληματισμοί και τίποτα άλλο με έφερε να συζητώ με συναδέλφους τους τελευταίους μήνες ώστε να κάνουμε ένα ψηφοδέλτιο για τις εκλογές του συνδέσμου γουνοποιών Καστοριάς για τις επερχόμενες εκλογές.

Θα κάνω αυτήν την προσπάθεια και θα παλέψω να φέρω την συνένωση των δύο συνδέσμων γιατί απλά αυτό μου λέει η συνείδησή μου. Δεν κάνω συμβιβασμούς στα πιστεύω μου.

Θα παλέψω και αν δεν το καταφέρω, τουλάχιστον θα το έχω προσπαθήσει.

Πιστεύω και ελπίζω με αυτήν μου την επιστολή να πείσω τους συναδέλφους μου ότι πρέπει να αγωνιστούμε ενωμένοι για το μέλλον μας και το μέλλον των παιδιών μας.

Με εκτίμηση

Διαμαντιδης Βασίλειος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Απρίλιος, 2015, 3:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Διαμαντίδης » θα κάνω την προσπάθεια για επανένωση των δύο συνδέσμων ΣΕΓ & ΣΓΚ”

  1. Μπιρι Μπιρι

    Να ο μεσιας της Καστοριάς. Αυτοι που έφυγαν από το σπίτι τώρα θέλουν να το αναστειλωσουν. Φαντάσου να ήταν όλα καλά με το κτήριο του παππού τι θα γινόταν από μνηστηρες. Αυτή τη στιγμή δίνονται μεροκαματα σε συνεργεια στο κτίριο και από την άλλη βδομάδα θα δουλεύουν ξενοδοχεία και εστιατόρια. Πείτε μας κύριε Διαμαντιδη που θέλετε έκθεση… Πείτε μας αν δουλεψατε στην Αθήνα και αν άνοιξαν τα εργαστήρια η τα εργοστάσια όπως τα λέτε και πείτε μας πόσοι από τους πελάτες θα έρθουν εδώ να κλείσουν τις οποιες παραγγελίες. Πείτε μας γιατί ξυπνησαν και ποιος τους ξύπνησε κάποιους δήθεν οικολόγους. Πείτε μου πότε θα ξαναπάρω ένα μεροκάματο να ταισω το παιδί μου που με βλέπει να κάθομαι από τα Χριστούγεννα??
    Μετά λύπης
    Νίκος ο «σταματωτας»

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr