Αποκατάσταση στέγης και υδρορροών του γηροκομείου Καστοριάς.

Την Δευτέρα 27 Απριλίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στη Μητρόπολη Καστοριάς μετά από πρόσκληση του Μητροπολίτη Καστοριάς κ. Σεραφείμ ο οποίος, με την ολοκλήρωση των εργασιών αποκατάστασης της στέγης και των υδρορροών του γηροκομείου Καστοριάς, θέλησε να ευχαριστήσει την βουλευτή της ΝΔ στην Καστοριά κ. Αντωνίου Μαρία, η οποία είχε διαμεσολαβήσει προκειμένου να αναλάβει μέρος των εξόδων η κατασκευαστική εταιρεία ΤΕΡΝΑ και τον Σύνδεσμο Ελλήνων Γουνοποιών, οι οποίοι ανταποκρινόμενοι σε σχετικό αίτημα του συνέβαλλαν στην κάλυψη των εξόδων των εργασιών.

Στη συνάντηση στην οποία συμμετείχε και το μέλος της διοίκησης του γηροκομείου κ. Μπαλλής Νικόλαος, τέθηκε και το θέμα της αναγκαιότητας ανεύρεσης λύσης για την γενικότερη ανακαίνιση του κτιρίου.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Θωμάς Λαγγιώτης Τζήμας Κωνσταντίνος

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Απρίλιος, 2015, 10:38 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr