«Στήνουν» τον ΟΑΕΕ στο εδώλιο

Με το σύνθημα «αφήστε μας αέρα να φέρουμε την ανάπτυξη», ο Σύλλογος Ασφαλισμένων ΟΑΕΕ Αττικής ξεκίνησε χθες στα διοικητικά δικαστήρια της Αθήνας δικαστικό αγώνα κατά του ΟΑΕΕ και του παραλογισμού του, όπως αναφέρει.

Παράλληλα ο Σύλλογος συλλέγει υπογραφές διαδικτυακά και καλεί Εμπορικούς Συλλόγους, Συλλόγους.
ΟΑΕΕ, Επιμελητήρια, κινήσεις πολιτών και κάθε επιχειρηματία και αυτοαπασχολούμενο, να προσυπογράψουν ψήφισμα που θα επιδοθεί στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, στην Πρόεδρο της Βουλής και στον Πρωθυπουργό, με στόχο αυτοί να αναλάβουν πρωτοβουλίες «για να αρθούν άμεσα οι αδικίες εις βάρος των επιχειρήσεων».

Στο ψήφισμα γίνεται λόγος για μείωση των «παράνομα υψηλών εισφορών», ζητείται αναδρομικός επανυπολογισμός τους, συμπεριλαμβανομένων και των προσαυξήσεων, «για να γνωρίζει ο κάθε ασφαλισμένος πόσο παραπάνω πλήρωσε ή πόσο παραπάνω χρεώθηκε επειδή δεν μπορούσε να ανταπεξέλθει», και σύνδεση των εισφορών με το πραγματικό εισόδημα. Επιπλέον, ζητείται η διαγραφή του ποσού για ιατροφαρμακευτική περίθαλψη που χρεώθηκαν οι ασφαλισμένοι χωρίς να τους παρέχεται τέτοια, κατάργηση της λεγόμενης «αναπροσαρμογής οφειλής» και «πάγωμα» της οφειλής όσων δεν μπορούν να ανταποκριθούν, «αφού προηγουμένως αφαιρεθούν όλες οι παράνομες χρεώσεις και προσαυξήσεις τους».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 30,Απρίλιος, 2015, 5:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr