Βέλγιο και Λουξεμβούργο βάζουν τέλος στο roaming

Το πρώτο βήμα προς την πλήρη κατάργηση των χρεώσεων περιαγωγής στα κινητά τηλέφωνα στην Ευρωπαϊκή Ένωση, έκαναν το Βέλγιο και το Λουξεμβούργο καθώς αρχές τηλεπικοινωνιών των δύο χωρών της Ε.Ε. Υπέγραφαν συμφωνία για την κατάργηση του  roaming. 
Η συμφωνία που υπέγραψαν τα δύο κράτη-μέλη της Ε.Ε. προβλέπει πως οι κλήσεις, τα μηνύματα, καθώς και η χρήση δεδομένων internet θα πρέπει να θεωρείται ενιαία ανάμεσα στα δύο κράτη-μέλη και δεν θα επιβάλλονται επιπλέον χρεώσεις. 
Αξίζει να αναφερθεί πως η πρωτοβουλία των δύο ιδρυτικών κρατών μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης στέλνει ένα επιπλέον μήνυμα στο Συμβούλιο της Ε.Ε. ώστε να επιταχύνει την απόφαση για την κατάργηση του roaming σε όλα τα κράτη-μέλη, κάτι που αναμένεται να εφαρμοσθεί το 2018.
 defencenet.gr
Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Μάιος, 2015, 12:53 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr