Η κ. Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά Υπουργός Μακεδονίας Θράκης στα εγκαίνια της 40ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

ΟΛΟΚΛΗΡΗ Η ΟΜΙΛΙΑ ΤΗΣ – Την σταθερή βούληση της κυβέρνησης να σταθεί δίπλα στις επιχειρήσεις που προσφέρουν αυτή τη δύσκολη περίοδο στην οικονομία της περιοχής δήλωσε η Υπουργός Μακεδονίας Θράκης κ Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά στα εγκαίνια της 40ης Διεθνούς Έκθεσης Γούνας Καστοριάς.

Η Υπουργός επισήμανε ότι η κυβέρνηση γνωρίζει τις αρνητικές επιπτώσεις στο εμπόριο της γούνας που δημιουργεί η αστάθεια στην Ανατολική Ευρώπη καθώς και τα προβλήματα του εμπάργκο της Ρωσίας ενώ τόνισε ότι «εργαζόμαστε για την γρήγορη και πλήρη άρση του»

Η κ Κόλλια-Τσαρουχά έκανε μνεία επίσης και στα προβλήματα που δημιουργούνται από φιλοζωικές οργανώσεις επισημαίνοντας όμως την ανάγκη χιλιάδων κάτοικων και εργαζόμενων της Καστοριάς που βασίζονται στην παραγωγή της γούνας για να επιβιώσουν και να ζήσουν αξιοπρεπώς.

Η Υπουργός τόνισε ότι «η τέχνη της γούνας σε καμιά περίπτωση δεν πρέπει να χαθεί αλλά να επεκταθεί και να εξελιχθεί μέσα από την εκπαίδευση και τα τεχνολογικά ιδρύματα.

«Διοργανώσεις και δράσεις όπως η Διεθνής Έκθεση Γούνας μας βοηθούν να ξεφύγουμε από το συγκεντρωτισμό της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης και βοηθούν στη δημιουργία μιας Ελλάδας Παραγωγικής και αποδοτικής σε όλη την έκταση της με ανθρώπους που θα αναδεικνύονται σε όλη την επικράτεια της και που θα ευημερούν χωρίς να χρειάζεται να ξενιτευτούν

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 6,Μάιος, 2015, 10:36 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr