Ο δήμος Πατρέων δεν θα μεταφέρει στην ΤτΕ τα ταμειακά του διαθέσιμα

«Ο δήμος Πατρέων δεν πρόκειται να μεταφέρει στην Τράπεζα της Ελλάδος ούτε ένα ευρώ από τα ταμειακά του διαθέσιμα», ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, επικαλούμενος δύο σχετικές αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου.

Αφορμή για την παρέμβαση του δημάρχου ήταν υπηρεσιακό έγγραφο του διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου Πατρέων, σχετικά με την πράξη νομοθετικού περιεχομένου. Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Κώστας Πελετίδης, «το δημοτικό συμβούλιο έχει αποφασίσει να μην μεταφερθεί ούτε ένα ευρώ από τα ταμιακά διαθέσιμα του δήμου Πατρέων στην Τράπεζα της Ελλάδος και στους δανειστές, απαιτώντας την άμεση και οριστική απόσυρση της νομοθετικής πράξης».

Σε αυτό το σημείο, ο δήμαρχος Πατρέων προαναγγέλλει πως, «θα αντιμετωπίσουμε την συγκεκριμένη απόφαση, όπως αντιμετωπίσαμε και το ζήτημα του επανελέγχου των συμβάσεων των υπαλλήλων ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, μη αποστέλλοντας κανένα στοιχείο και φάκελο εργαζομένου για έλεγχο στην κυβέρνηση».

Μάλιστα, όπως τονίζει, «για την εφαρμογή του συγκεκριμένου νόμου υπεύθυνοι είναι ο δήμαρχος, η δημοτική αρχή και οι αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου». Παράλληλα, ο Κώστας Πελετίδης σημειώνει πως «για τους παραπάνω λόγους δίνω εντολή στον διευθυντή των οικονομικών υπηρεσιών του δήμου να μην προβεί σε καμία μονομερή ενέργεια, είτε ο ίδιος, είτε οιοσδήποτε άλλος από τα τμήματα της διεύθυνσής του».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάιος, 2015, 8:22 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr