Μετά την δημόσια κατακραυγή και για την υπόθεση λογιστή στην » ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ » ο δήμος Καστοριάς αναγκάστηκε να βγάλει επιτέλους προκήρυξη

Μέρες τώρα ακούγονταν και συγκεκριμένο όνομα λογιστή που θα αναλάμβανε με απευθείας διαδικασίες.

5 περίπου μήνες απραξίας και μεθοδεύσεων.

Τελικά μετά την δημόσια κατακραυγή αναγκάστηκαν να βγάλουν προκήρυξη.

 

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ :

Σας γνωστοποιούμε ότι η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς «ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ» επιθυμεί να συνεργαστεί με εξωτερικό συνεργάτη, κάτοχο άδειας ασκήσεως επαγγέλματος Ά τάξης Λογιστή Φοροτεχνικού, κλάδου ΠΕ ή ΤΕ, με σύμβαση ανεξάρτητων υπηρεσιών, για χρονικό διάστημα ενός έτους από την ημερομηνία υπογραφής της σύμβασης. Υποβολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος από την Δευτέρα 11 Μαΐου έως και την Παρασκευή 15 Μαΐου 2015 και ώρα 12:00πμ.

Πληροφορίες: Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Καστοριάς, στην ιστοσελίδα του Δήμου Καστοριάς και από τον Σύλλογο Λογιστών Καστοριάς.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2467022292.

.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΛΙΤΣΚΑΣ ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Μάιος, 2015, 8:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΠΡΟΚΗΡΥΞΕΙΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Μετά την δημόσια κατακραυγή και για την υπόθεση λογιστή στην » ΟΡΕΣΤΕΙΑΣ » ο δήμος Καστοριάς αναγκάστηκε να βγάλει επιτέλους προκήρυξη”

  1. panos

    Κάποιος παίζει μπάλα εις βάρος άλλων.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr