Την πιο μεγάλη νίκη της μέχρι την επόμενη σημείωσε χτες στο κατάμεστο Κλειστό Γυμναστήριο «Δημήτρης Διαμαντίδης» η αντρική ομάδα του Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νίκησε την ομάδα του Αίολου Αστακού με 88-86 σε ένα παιχνίδι, που οδηγεί την ομάδα της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ σε αγώνα μπαράζ για την άνοδο στη Β’ Εθνική Κατηγορία.

Ο κόσμος που γέμισε ασφυκτικά το Κλειστό της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είχε την τύχη να παρακολουθήσει ένα από τα ομορφότερα και πιο αμφίρροπα ματς της σαιζόν.

Οι παίκτες της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ έδειξαν πολύ μεγάλο πάθος, αγωνιστικότητα και αποφασιστικότητα στα κρίσιμα σημεία του αγώνα σε ένα ματς που «έπεφταν» κορμιά παρόλο που η αντίπαλη ομάδα ήταν βαθμολογικά αδιάφορη.

Ο Αίολος διατηρούσε ένα μικρό προβάδισμα σε όλη σχεδόν τη διάρκεια του αγώνα, όμως , η μαχητικότητα και τα τεράστια ψυχικά αποθέματα των παικτών της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ αλλά και η στήριξη από τον συγκλονιστικό κόσμο έφερε την ανατροπή στο τέλος του παιχνιδιού και την πολύ μεγάλη νίκη που οδηγεί στα μπαράζ.

Ένα πολύ μεγάλο μπράβο σε όλους τους παίκτες για την προσπάθειά τους και ένα τεράστιο ευχαριστώ στους πραγματικά συγκινητικούς φιλάθλους μας για τη βοήθειά τους.

Η επόμενη μεγάλη μάχη της ομάδας της ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ είναι με αντίπαλο την ομάδα του Ιωνικού Διαβατών στον Αγώνα των Αγώνων αυτήν την Κυριακή. Θα είμαστε όλοι εκεί για να ωθήσουμε την ομάδα μας να κάνει το επόμενο μεγάλο της βήμα την ΑΝΟΔΟ ΤΗΣ ΣΤΗ Β’ΕΘΝΙΚΗ!!!


Δεκάλεπτα: 17-20, 36-42, 57-64, 88-86.
Α.Σ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ (Σούλιος): Δαραβίγκας 6, Λέκος Γ., Δίτσιος, Γυμνόπουλος 16(2), Τεπετίδης 14(2), Πανταζής 19(2), Ντάλης 5(1), Τασιούδης 6, Αντωνιάδης 19(1), Τσαούσης, Μπασακύρος, Κόκουρας 5.
ΑΙΟΛΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ (Βουρνάς): Καραγιώργος, Πανάρας 3, Ψάλτου 7(2), Κακλαμάνος 25(6), Πάππος, Χουλιάρας 15, Καλισώρας 15(5), Λυμπάρης 11(1), Δουρούκης 10(2).