Η ΒILD και για την ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Ρεπορτάζ για τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Με το φθηνότερο και μικρότερο η βουλευτής Καστοριάς

Ξεπέρασε και τον Διαμαντόπουλο ( αριστερό βουλευτή) θα λέγαμε η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ.

Και η bild σε ρεπορτάζ της δείχνει την ΑΝΤΩΝΙΟΥ με φθηνό και μικρό αυτοκίνητο.

Βίντεο δείχνει τον δημοσιογράφο της εφημερίδας Πέτερ Τίντε, να έχει στηθεί έξω από τη Βουλή και να καταγράφει με την κάμερα τα οχήματα με τα οποία μετακινούνται οι Ελληνες υπουργοί.

«Μικρά, παλιά και φτηνά» αναφέρει ο τίτλος του ρεπορτάζ που δημοσιεύει στην ιστοσελίδα της η Bild.

Ο δημοσιογράφος ξεκινά το ρεπορτάζ του με την διαπίστωση ότι οι Γερμανοί βουλευτές προσέρχονται στην Bundestag με πολυτελή αυτοκίνητα. Κάτι που φαίνεται μάλιστα και από πλάνα που έχουν ληφθεί από τα πάρκινγκ της γερμανικής βουλής που τα αντιπαραβάλλει με τα αντίστοιχα της ελληνικής.

«Τα αυτοκίνητα με τα οποία προσέρχονται οι Έλληνες υπουργοί είναι μικρά, παλιά και φτηνά» σχολιάζει ο Τίντε και τα στιγμιότυπα δείχνουν όντως μικρά ΙΧ και μηχανάκια που χρησιμοποιούν για τη μετακίνησή τους οι Έλληνες βουλευτές.

«Πολλοί Ελληνες υπουργοί χρησιμοποιούν τα δικά τους οχήματα» επισημαίνει ο Γερμανός δημοσιογράφος, εκ των οποίων στο φακό διακρίνονται ο Γ. Βαρουφάκης και ο Π. Καμμένος.Αυτοκίνητα των Ελλήνων βουλευτών.

Σε ένα κρας τεστ μεταξύ των αυτοκινήτων με τα οποία μεταβαίνουν οι Έλληνες βουλευτές στη Βουλή και αντιστοίχως οι Γερμανοί στην Bundestag προχωρά η γερμανική εφημερίδα Bild.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Μάιος, 2015, 6:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Η ΒILD και για την ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ – Ρεπορτάζ για τα βουλευτικά αυτοκίνητα. Με το φθηνότερο και μικρότερο η βουλευτής Καστοριάς”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr