Δ.ΑΡΓΟΥΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ – Σε αστοχίες, παραλήψεις και κακοτεχνίες της κατασκευάστριας εταιρείας του έργου αποσυμφόρησης ομβρίων υδάτων οφείλονται τα προβλήματα που προκάλεσε η νεροποντή σε ιδιοκτησίες

 Ο Δήμος Άργους Ορεστικού έχει ήδη δρομολογήσει όλες τις απαραίτητες ενέργειες.

Δ.Τ – Το τελευταίο διάστημα και μετά τις ξαφνικές νεροποντές παρουσιάζονται έντονα προβλήματα στα σημεία όπου κατασκευάζεται ο κεντρικός αγωγός του έργου αποσυμφόρησης ομβρίων υδάτων στην πόλη του Άργους Ορεστικού.

Παρά τις άμεσες επεμβάσεις των τεχνικών υπηρεσιών και του εργατοτεχνικού προσωπικού του Δήμου – χωρίς να έχει την ευθύνη, θέλοντας όμως να βοηθήσει ουσιαστικά και άμεσα στην επίλυση των προβλημάτων που προκαλούνται από τα ακραία αυτά καιρικά φαινόμενα – δημιουργούνται λόγω αστοχιών, παραλήψεων και κακοτεχνιών της κατασκευάστριας εταιρείας τα όποια δυσμενή προβλήματα στις ιδιοκτησίες των συνδημοτών μας.

Από την πλευρά του Δήμου, ευελπιστούμε στην κατανόησή τους και τους διαβεβαιώνουμε ότι έχουν ήδη δρομολογηθεί οι απαραίτητες ενέργειες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Μάιος, 2015, 6:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr