ΣΕΓ : » Εξαιρετικά αποτελεσματική η παρέμβαση της Μ.Σπυράκη για την επιβάρυνση του 26% »

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Εξαιρετικά αποτελεσματική αποδείχθηκε η παρέμβαση προς την Ευρωπαϊκή Επιτροπή της Ευρωβουλευτού, Κας Μαρίας Σπυράκη σε σχέση με το θέμα της επιβάρυνσης κατά 26% σε όλα τα τιμολόγια αγορών, υπηρεσιών και πρώτων υλών από σειρά ευρωπαϊκών και μη χωρών, με προνομιακό φορολογικό καθεστώς σε σχέση με την Ελλάδα.

Μετά από άμεση παρέμβαση του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» και πριν το συγκεκριμένο νομοσχέδιο της Υπουργού, Κας Βαλαβάνη Νάντιας γίνει νόμος του κράτους, έγιναν οι απαραίτητες ενέργειες και σε άμεσο σχεδόν χρόνο, στις 23 Απριλίου 2015, εκδόθηκε από την Κομισιόν η οδηγία Νο 7551/15, η οποία μιλά ξεκάθαρα για παραβίαση του Κοινοτικού Δικαίου σε περίπτωση εφαρμογής του συγκεκριμένου Σχεδίου Νόμου.

Έτσι μετά την Κοινοτική οδηγία και τις αντιδράσεις από φορείς της αγοράς, το συγκεκριμένο νομοθέτημα ουσιαστικά «πάγωσε» με πολύ θετικές επιπτώσεις και για τον κλάδο της γουνοποιίας, που σε περίπτωση εφαρμογής του θα βρισκόταν μπροστά σε μία ακόμη πολύ δύσκολη κατάσταση για επιχειρήσεις και εργαζομένους.

Αποδεικνύεται ότι με άμεσες και συνεχείς παρεμβάσεις επιτυγχάνονται πάντα θετικά αποτελέσματα.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Θωμάς Λαγγιώτης Τζήμας Κωνσταντίνος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 20,Μάιος, 2015, 10:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “ΣΕΓ : » Εξαιρετικά αποτελεσματική η παρέμβαση της Μ.Σπυράκη για την επιβάρυνση του 26% »”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr