Δ.Α.ΟΡΕΣΤΙΚΟΥ ΄΄Δεν πάμε στον ΤΑΠ και εν λευκώ τους τα δίνουμε όλα όπως τα θέλουν, είμαι ξεκάθαρος και προς αυτούς. Θα μας βρουν μπροστά τους »

Πυκνώνουν στην Π.Ε Καστοριάς οι αντιδράσεις πολιτών και φορέων.

» Σκουριές και Καστοριά θα γίνουν ένα »

φωνάζουν και στέλνουν μηνύματα οργανωμένα πλέον πολίτες, αυτοδιοικητικοί και πολιτικοί παράγοντες –

» Φωνάζει » και ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ Α. Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου.

Πυκνώνουν επικίνδυνα οι αντιδράσεις από παντού για τον αγωγό ΤΑP.

Διαμαρτυρίες δικαστήρια ασφαλιστικά μέτρα και σοβαρές ενστάσεις περιμένουν την εταιρία η οποία όταν βρει χρόνο να ασχοληθεί με την Καστοριά μάλλον θα βρει τείχος…..

ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ » υπάρχουν κανόνες, δεν παραδίδουμε τα πάντα εν λευκώ, το πρόβλημα είναι κοινό μας συσπειρώνουν οι αντιδράσεις και ο ΤΑΠ αυτό το γνωρίζει καλά » ξεκαθαρίζει σε υψηλούς τόνους ο κ. Κεπαπτσόγλου προσθέτοντας πως μπορεί να είμαι για τον ΤΑΠ ο κακός δήμαρχος αλλά αυτό δεν με πειράζει.

Για τα ανταποδοτικά :

΄΄Θα μας βρουν μπροστά τους αν νομίζουν πως και στο θέμα των ανταποδοτικών θα συνομιλούν με περιφέρεια και όχι με τους πέντε δημάρχους, δεν θα κάνουμε πίσω, το έχουμε ξεκαθαρίσει και στον περιφερειάρχη. Η μόνη δίκαιη άποψη είναι αυτή, ανταποδοτικά απευθείας στις περιοχές που περνά ο αγωγός »

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάιος, 2015, 9:14 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr