Αυτά είναι! Η Βουλή δίνει άτοκα δάνεια σε βουλευτές

Την ώρα που για όλους τους πολίτες η στρόφιγγα των τραπεζών είναι ερμητικά κλειστή, αυτό δεν συμβαίνει για τους εθνοπατέρες, καθώς αυτοί ως ανώτερα όντα μπορούν να λαμβάνουν ακόμα και άτοκα δάνεια από τη Βουλή.

Άτοκα δάνεια για 12 βουλευτές ενέκρινε η Διάσκεψη των Προέδρων, ικανοποιώντας το αίτημα που διατύπωσαν παλιά και νέα μέλη του Κοινοβουλίου, προκειμένου να καλύψουν οικονομικές τους ανάγκες.

Τα χρήματα δίνονται από το ταμείο αλληλοβοήθειας της Βουλής και το δάνειο θα είναι ύψους μέχρι 10.000 ευρώ ανά άτομο, ενώ μηνιαία θα παρακρατείται από τη βουλευτική τους αποζημίωση το ποσό των… 50 ευρώ.

Κατά τη συνεδρίαση ενστάσεις για αυτή τη δυνατότητα που δίνεται στους Εθνοπατέρες εξέφρασε ο Β΄ αντιπρόεδρος της Βουλής Γιάννης Μπαλάφας, ενώ αντίθετα ο Α’ αντιπρόεδρος, ο Αλέξης Μητρόπουλος, επέμεινε πως πρέπει να συνεχιστεί αυτή η παροχή ώστε να εξυπηρετούνται βουλευτές που έχουν ανάγκη.

Κατά τη συνεδρίαση αποφασίστηκε επίσης η Γ’ Αντιπρόεδρος της Βουλής Δέσποινα Χαραλαμπίδου να οριστεί Πρόεδρος της Επιτροπής Πόθεν ‘Εσχες, ενώ, σύμφωνα με πληροφορίες, στις σκέψεις του προεδρείου της Βουλής είναι να αλλάξει άμεσα ο νόμος για τον έλεγχο της περιουσιακής κατάστασης των υπόχρεων που ελέγχονται από το Κοινοβούλιο.  newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Μάιος, 2015, 4:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr