ΕΣΠΕΥΣΜΕΝΑ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ Η ΜΑΡΙΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ ΧΘΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΥ

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο η Μαρία Αντωνίου χθες το βράδυ με έντονο αναπνευστικό επεισόδιο που λογικό είναι να τρόμαξε την οικογένεια της. Μετά από επικοινωνία του alphafm.gr με την κ. Αντωνίου μας είπε »οι σημερινές εξετάσεις έδειξαν ότι όλα επανήλθαν σε φυσιολογικούς ρυθμούς, νομίζω πως οι εντάσεις των τελευταίων ημερών και η εμπλοκή μου σε γεγονότα με τα οποία δεν είχα καμία σχέση με οδήγησαν εδώ, σήμερα όμως όλα είναι καλύτερα».

Η Μαρία Αντωνίου βρίσκεται στην οικία της ξεκουράζεται ( κόψε Μαρία και το τσιγάρο) και όπως τονίζει και η ίδια από Δευτέρα θα είναι σε θέση να συζητήσει το οτιδήποτε για την πορεία του νομού αλλά και του δήμου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Νοέμβριος, 2010, 1:09 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr