ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ – 528,76 ευρώ το ταμειακό υπόλοιπο του νοσοκομείου Καστοριάς. Ζητούν έκτακτη κατεπείγουσα χρηματοδότηση

» Πρόβλημα στον ανεφοδιασμό σε απολύτως αναγκαία για την λειτουργία του νοσοκομείου είδη, όπως καύσιμα ( πετρέλαιο θέρμανσης – βενζίνη) και τρόφιμα, δεδομένου ότι το νοσοκομείο οφείλει για τα μεν καύσιμα τιμολόγιο από τον περασμένο Δεκέμβριο 2014 ύψους 85.000 ευρώ και για τα δε τρόφιμα από τον Σεπτέμβριο 2014 σε μικρές τοπικές επιχειρήσεις της Καστοριάς οι οποίες αδυνατούν να συνεχίσουν την συνεργασία τους με το νοσοκομείο »

Δραματική η κατάσταση την στιγμή που δεν υπάρχει και Δ.Σ μιας και όλοι έχουν παραιτηθεί.

Η δ/νση διοικητικής υπηρεσίας ζητά έκτακτη – κατεπείγουσα επιχορήγηση από το Υπουργείο Υγείας ποσού τουλάχιστον 100.000 ευρώ προκειμένου να καταστεί δυνατή η αντιμετώπιση των απολύτως άμεσων λειτουργικών αναγκών του νοσοκομείου.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Μάιος, 2015, 8:50 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr