ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ » Στα σοβαρά θέματα ο κ. Διαμαντόπουλος κρύβεται και σιωπά »

ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ  » Στην συνέντευξή μου στον alpha fm 94,7 αναφέρθηκα στα θέματα που έχουν προκύψει με την αδυναμία του  νοσοκομείου Καστοριάς να αντεπεξέλθει στα στοιχειώδη καθώς τα ταμειακά του διαθέσιμα είναι μόλις 528 ευρώ. Δέχθηκα πολλές ερωτήσεις για το εν λόγω θέμα, αλλά και για το αν θα προχωρήσει ή όχι η Κυβέρνηση σε συμφωνία με τους δανειστές. Μεταξύ άλλων στην απάντησή μου τόνισα ότι θα πρέπει να κληθεί να απαντήσει και ο Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς κ. Β. Διαμαντόπουλος για το θέμα της συμφωνίας. Και επιπλέον θα πρέπει να ασχοληθεί και με το νοσοκομείο της Καστοριάς. Διότι μέχρι τώρα ασχολείται μόνο με τον κ. Πανούση και τους εισβολείς στα Πανεπιστήμια και ως κινηματίας, που δηλώνει ότι είναι, έχει επιτυχημένο έργο μόνο στο κίνημα «θέλω το βουλευτικό μου αυτοκίνητο». Στα σοβαρά θέματα, όπως αυτό για το νοσοκομείο Καστοριάς ο κ. Διαμαντόπουλος κρύβεται και σιωπή » 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 27,Μάιος, 2015, 3:18 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr