Συνάντηση του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και τοπικών φορέων με αντικείμενο τη ΔΕΡΑΣΕΝ

Την Παρασκευή 29 Μαΐου 2015, με πρωτοβουλία του Βαγγέλη Διαμαντόπουλου πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια συνάντηση με θέμα την επίλυση του ζητήματος της ΔΕΡΑΣΕΝ. Στη συνάντηση που πραγματοποιήθηκε σε ιδιαίτερα θετικό κλίμα συμμετείχαν ο Περιφερειάρχης κ. Θ. Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Νεστορίου κος Π. Γκέτσιος, ο νομικός σύμβουλος κος Β. Μοσχάκης καθώς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφερειακής Ενότητας. Καθώς έχουν ξεπεραστεί τα ζητήματα που είχαν τεθεί από την προηγούμενη Περιφερειακή Αρχή, η τελική επίλυση είναι καθαρά τεχνικής φύσης και ερμηνείας του σχετικού νόμου. Ως επόμενα βήματα δρομολογήθηκαν οι τελικές επαφές με την αρμόδια Δ.Ο.Υ. και τις σχετικές δημόσιες υπηρεσίες.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Μάιος, 2015, 11:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr