» Πόλεμος » στην Καστοριά με τον αγωγό TAP – Ο π. Δήμαρχος M. Χατζησυμεωνίδης ζητά έκτακτο Δ.Σ με μοναδικό θέμα του αγωγού. » Θα προκαλέσει τεράστιες ζημιές, υποβάθμιση. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ »

» Βράζει » η τοπική κοινωνία καθώς πλησιάζει η ώρα όπου η εταιρία θα ξεκινήσει σιγά σιγά να κατασκευάζει τον αγωγό στην Π.Ε Καστοριάς.

Πολίτες και φορείς αντιδρούν.Σε δηλώσεις του ο π. Δήμαρχος Καστοριάς Μανώλης Χατζησυμεωνίδης ζητά επείγουσα συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Καστοριάς με μοναδικό θέμα του TAP.

Απίστευτες αναφορές και καταγγελίες Χατζησυμεωνίδη που θα συζητηθούν» Αχρηστεύονται πολλές περιοχές, οι πολίτες έχουν δίκιο, θα καταστραφούν υποδομές,δέντρα, η ζημιά θα είναι πολύ μεγάλη και διαχρονική. Με τον TAP καταστρέφουμε την οικιστική μεγάλη δραστηριότητα από Άργος προς Καστοριά. Η ζημιά είναι τεράστια. Όλοι μιλούν στον αέρα χωρίς να ξέρουν »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιούνιος, 2015, 12:34 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “» Πόλεμος » στην Καστοριά με τον αγωγό TAP – Ο π. Δήμαρχος M. Χατζησυμεωνίδης ζητά έκτακτο Δ.Σ με μοναδικό θέμα του αγωγού. » Θα προκαλέσει τεράστιες ζημιές, υποβάθμιση. ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΣΤΟΡΙΑ »”

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr