Απαλλαγή από τους λογαριασμούς του νερού σε άπορους από τον Δήμο Ναυπλιέων – Να τα βλέπει αυτά ο Δήμος Καστοριάς και η ΔΕΥΑΚ

Την απαλλαγή χρέωσης λογαριασμών ύδρευσης σε όλες τις οικογένειες απόρων, αποφάσισε ομόφωνα το δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου, το οποίο παράλληλα, ενέκρινε την νέα τιμολογιακή πολιτική της δημοτικής επιχείρησης ύδρευσης, όπου καθιερώνονται ευνοϊκότερα κοινωνικά κριτήρια.

Περιλαμβάνει επίσης ρύθμιση χρεών έως 100 δόσεις με μικρότερο ποσό καταβολής 20€ / δόση. Μείωση των λογαριασμών ύδρευσης έως και 50% σε περιοχές του Δήμου Ναυπλιέων που υδροδοτούνται με μη πόσιμο νερό”. Η μοναδική διαφοροποίηση είναι στο διαμέρισμα του Τολού το τέλος ύδρευσης του οποίου προσαρμόζεται στο ύψος του Ναυπλίου, αφού πλέον τροφοδοτείται με πόσιμο νερό από την Λέρνη.


Όσον αναφορά στα κοινωνικά κριτήρια την αρμοδιότητα αυτή ανέλαβε η πενταμελής επιτροπή αξιολόγησης ενστάσεων. Παράλληλα αποφασίστηκε η απαλλαγή των αποδεδειγμένων απόρων από την χρέωση των λογαριασμών ύδρευσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Ιούνιος, 2015, 6:00 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Απαλλαγή από τους λογαριασμούς του νερού σε άπορους από τον Δήμο Ναυπλιέων – Να τα βλέπει αυτά ο Δήμος Καστοριάς και η ΔΕΥΑΚ”

  1. aloygialoy

    Για ποιά ΔΕΥΑΚ μιλάμε να καταλάβουμε;;;;; Όπου υπάρχει κοινοχρηστη βρύση στη βόρεια παραλία δεν τρέχει νερό. Ακόμα και στον Αι Σωτήρα το έχουν κόψειή δεν ενδιαφέρονται παρά τις συνεχιζόμενες εκλήσεις μας το αποκαταστήσουν. Άκουσα μάλιστα ότι ένας ενδιαφερόμενος εκφράζοντας την δυσαρέσκεια του στον πρόεδρο έμεινε άναυδος από τους τρόπους και την αντιμετώπιση που είχε… Εάν βέβαια αφορούσε αίτημα ψηφοφόρου θα επιλύονταν αμέσως… Ετσι είναι για την πάρτη του ο καθένας για το σύνολο κανείς Ανέστη…

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr