Χάθηκε η μπάλα με τον αγωγό TAP στην Καστοριά – Αντιδράσεις αποκαλύψεις και ασφαλιστικά μέτρα. Και……. χωρίς φυσικό αέριο η Καστοριά

Τοπικά και όχι μόνο χάθηκε η μπάλα. Δεν υπάρχει ενημέρωση,οργάνωση και γενικά οι αντιδράσεις και οι αναφορές για τις τεράστιες επιπτώσεις που θα προκαλέσει αυτή η κατασκευή αρχίζει να ξεπερνά τα όρια.

Την Τετάρτη θα πραγματοποιηθεί έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο στην Καστοριά για τον αγωγό και τις επιπτώσεις στο περιβάλλον,στις περιουσίες και στην υγείας μας πάνω από όλα.

Ταυτόχρονα έρχεται μεγάλη »καταιγίδα» τις επόμενες μέρες με το θέμα του φυσικού αερίου που δεν θα έχει τελικά η Καστοριά.

 

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Ιούνιος, 2015, 4:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “Χάθηκε η μπάλα με τον αγωγό TAP στην Καστοριά – Αντιδράσεις αποκαλύψεις και ασφαλιστικά μέτρα. Και……. χωρίς φυσικό αέριο η Καστοριά”

  1. panos

    Ο Δήμος Καστοριάς έπρεπε να έχει ήδη συντονιστική ομάδα με παράλληλα καθήκοντα διαπραγμάτευσης. Δυστυχώς συμφωνώ απόλυτα. Λεχει χαθεί ή Μπάλα. Ο ΤΑP είναι τόσο σοβαρό και μεγάλο θέμα που ο Δήμαρχος μόνος του δεν φτάνει. Πάρτε το χαμπάρι.

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr