Πάνω από δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης θα περνά ο αγωγός TAP – Έντονες οι ανησυχίες για την δημόσια υγεία

»Αν δεν μας απαντήσουν άμεσα σε όλα ερωτήματα μας ξεκινούν ασφαλιστικά και όχι μόνο » δήλωνε στον alphafm.gr κορυφαίος αυτοδιοικητικός παράγοντας.

Τεράστιο θέμα η κατασκευή του αγωγού TAP πάνω από δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης της ΔΕΥΑΚ στην Καστοριά. Για τα επόμενα 50 χρόνια θα ζούμε με αγωγούς αερίου που θα περνούν πάνω από τα δίκτυα ύδρευσης και αποχέτευσης.

Μεγάλο το βάρος και η ευθύνη της ΔΕΥΑΚ για τον σχεδιασμό τις προφυλάξεις την επικινδυνότητα αυτών των κατασκευών, τις τεράστιες επιπτώσεις σε περιβάλλον αλλά και στις μεγάλες ανησυχίες για την δημόσια υγεία.

Τις επόμενες μέρες από τον alphafm.gr θα δημοσιοποιηθούν όλες οι επιφυλάξεις οι ενστάσεις και οι συζητήσεις των φορέων με την εταιρία η οποία για έναν περίεργο λόγο δεν έχει απαντήσει σε ένα μεγάλο πακέτο ερωτήσεων επισημάνσεων και ζητημάτων που βάζει και η ΔΕΥΑΚ.

Χαμηλά προσπαθεί η κατασκευάστρια εταιρία να περνά το όλο θέμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 8,Ιούνιος, 2015, 9:19 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr