Κι άλλο «χαράτσι» στους δημοσίους υπαλλήλους! 20% «μαχαίρι» σε οδοιπορικά και εκτός έδρας!

Νέο «χαράτσι» θα δουν οι δημόσιοι υπάλληλοι να μειώνει και άλλο το -έτσι κι αλλιώς- πενιχρό τους εισόδημα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με εγκύκλιο της Γενικής Γραμματείας Δημοσίων Εσόδων, θα επιβληθεί φόρος εισοδήματος σε αποζημιώσεις που λαμβάνουν χιλιάδες δημόσιοι υπάλληλοι και άλλοι μισθωτοί για εκτός έδρας μετακινήσεις και για έξοδα που πραγματοποιούν κατά την απόσπασή τους σε άλλες υπηρεσίες.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ΓΓΔΕ, προβλέπεται ότι οι αποζημιώσεις εκτός έδρας ή οι αποζημιώσεις εξόδων που λαμβάνουν δημόσιοι υπάλληλοι ή γενικά μισθωτοί οι οποίοι αποσπώνται από τις υπηρεσίες τους σε άλλες υπηρεσίες, θεωρούνται εισόδημα από μισθωτές υπηρεσίες, χωρίς να εξετάζεται εάν καταβάλλονται από την υπηρεσία τους ή από άλλη υπηρεσία.

Αυτό σημαίνει ότι κατά την καταβολή τους θα πρέπει να γίνεται ταυτόχρονα και παρακράτηση 20%, ενώ κατά την τελική εκκαθάριση των φορολογικών δηλώσεων των υπαλλήλων θα υπόκεινται κανονικά σε φόρο με την κλίμακα των μισθωτών που προβλέπει συντελεστές 22% έως 42%!

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιούνιος, 2015, 3:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr