Συνάντηση ΣΕΓ με τον δήμαρχο Καστοριάς

Με το Δήμαρχο Καστοριάς κ. Ανέστη Αγγελή συναντήθηκε το νέο Διοικητικό Συμβούλιο του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» με επικεφαλής τον Πρόεδρο κ. Κουτσουλιώτα Μηνά και τους Αντιπρόεδρους κ. κ. Μαλεγκάνο Αθανάσιο και Σαλαγιάννη Κωνσταντίνο.  Η αντιπροσωπεία του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών προσκάλεσε αντιπροσωπεία του Δήμου να συμμετέχει στην επίσημη επιχειρηματική αποστολή που πρόκειται να πραγματοποιηθεί στην Κίνα στα τέλη Ιουλίου 2015.  Επίσκεψη η οποία είναι συνέχεια των προσπαθειών του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών για να εισέλθουν οι ελληνικές επιχειρήσεις στην πολύ σημαντική αυτή αγορά. Παράλληλα στη συνάντηση εξετάσθηκαν και άλλες πρωτοβουλίες και πεδία συνεργασίας για την προώθηση της ελληνικής γουνοποιίας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσουλιώτας Μηνάς Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Ιούνιος, 2015, 12:19 μμ. στις Κατηγορίες photos. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr