Συνάντηση Διαμαντόπουλου με φορείς στο ΕΝΥΔΡΕΙΟ Καστοριάς

Δ.Τ – Με πρωτοβουλία του Βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Βαγγέλη Διαμαντόπουλου και με αφορμή την απάντηση του Υπουργού Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας στην ερώτηση που κατέθεσε ο Βουλευτής σχετικά με τη διατάραξη της οικολογικής ισορροπίας της λίμνης Ορεστιάδας από την ύπαρξη και αναπαραγωγή ελεύθερων μίνκ, πραγματοποιήθηκε σύσκεψη φορέων στην αίθουσα του ενυδρείου Καστοριάς το Σάββατο 20 Ιουνίου και ώρα 12.00μμ.

Στη συζήτηση, η οποία ήταν ιδιαίτερα παραγωγική, συμμετείχε ο Αντιπεριφερειάρχης Καστοριάς και υπηρεσιακοί παράγοντες της Π.Ε Καστοριάς, ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Καθαριότητας του Δήμου Καστοριάς, εκπρόσωποι της Εταιρίας Περιβάλλοντος Καστοριάς καθώς και του Συλλόγου των Φίλων Περιβάλλοντος και η Ιχθυολόγος του Ενυδρείου Καστοριάς και Σύμβουλος Περιβάλλοντος και Διαχείρισης Προστατευμένων Περιοχών.

Στη συζήτηση τοποθετήθηκαν όλοι οι φορείς επί του προβλήματος συμβάλλοντας με προτάσεις για την αντιμετώπισή του. Η συζήτηση κατέληξε με τη δέσμευση του Αντιπεριφερειάρχη να προχωρήσει σε συνεργασία με τις αρμόδιες υπηρεσίες στην εξεύρεση πόρων ώστε να ληφθούν τα απαραίτητα μέτρα για την αντιμετώπιση του οικολογικού κινδύνου.

Ο Βουλευτής από την πλευρά του υποσχέθηκε να είναι δίπλα σε όλη αυτή την προσπάθεια και να επανέλθει με οποιοδήποτε τρόπο αν χρειαστεί, προκειμένου να συμβάλει στην επίλυση του θέματος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Ιούνιος, 2015, 8:36 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery





Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr