Έρχονται μειώσεις μισθών για όλους! Πως και πόσα χρήματα χάνουν οι εργαζόμενοι

Η μείωση αφορά στους μισθωτούς και αφορά όλους, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση, είτε έχουν μισθό 700 ευρώ, είτε 1.000, είτε 1.500 ευρώ το μήνα. Η μείωση στους μισθούς θα υπάρχει μέσα στη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση και θα γίνει για να μην υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Η μείωση στον μηνιαίο μισθό έρχεται μέσω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών. Η κρατήσεις υπέρ των Ταμείων θα αυξηθούν κατά 1% και έτσι αντίστοιχη θα είναι η μείωση στον μισθό κάθε εργαζόμενου.

Η μικρή αύξηση που μπήκε τον περασμένο χρόνο σταδιακά λόγω της αντίστοιχης μείωσης θα εξανεμιστεί για χάρη των συντάξεων.

Έτσι για έναν μισθωτό με μισθό 700 ευρώ η μείωση θα είναι περί τα 80 ευρώ το χρόνο, κοντά στα 120 ευρώ η μείωση στις ετήσιες αποδοχές ενός μισθωτού με μισθό στα 1.000 ευρώ και περίπου 180 ευρώ το χρόνο η μείωση που θα υποστεί ένας μισθωτός των 1.500 ευρώ.

Πέρυσι τον Ιούλιο είχαν πέσει στο 2,9% οι ασφαλιστικές εισφορές των επιχειρήσεων ενώ είχαν μειωθεί και κατά 1% οι εισφορές των εργαζόμενων. Αυτή η μείωση λοιπόν πάει … περίπατο και έρχεται μικρή, ωστόσο νέα μείωση των μισθών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούνιος, 2015, 8:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr