Έρχονται μειώσεις μισθών για όλους! Πως και πόσα χρήματα χάνουν οι εργαζόμενοι

Η μείωση αφορά στους μισθωτούς και αφορά όλους, χωρίς την παραμικρή εξαίρεση, είτε έχουν μισθό 700 ευρώ, είτε 1.000, είτε 1.500 ευρώ το μήνα. Η μείωση στους μισθούς θα υπάρχει μέσα στη συμφωνία που θα φέρει η κυβέρνηση και θα γίνει για να μην υπάρξουν νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Η μείωση στον μηνιαίο μισθό έρχεται μέσω της αύξησης των ασφαλιστικών εισφορών. Η κρατήσεις υπέρ των Ταμείων θα αυξηθούν κατά 1% και έτσι αντίστοιχη θα είναι η μείωση στον μισθό κάθε εργαζόμενου.

Η μικρή αύξηση που μπήκε τον περασμένο χρόνο σταδιακά λόγω της αντίστοιχης μείωσης θα εξανεμιστεί για χάρη των συντάξεων.

Έτσι για έναν μισθωτό με μισθό 700 ευρώ η μείωση θα είναι περί τα 80 ευρώ το χρόνο, κοντά στα 120 ευρώ η μείωση στις ετήσιες αποδοχές ενός μισθωτού με μισθό στα 1.000 ευρώ και περίπου 180 ευρώ το χρόνο η μείωση που θα υποστεί ένας μισθωτός των 1.500 ευρώ.

Πέρυσι τον Ιούλιο είχαν πέσει στο 2,9% οι ασφαλιστικές εισφορές των επιχειρήσεων ενώ είχαν μειωθεί και κατά 1% οι εισφορές των εργαζόμενων. Αυτή η μείωση λοιπόν πάει … περίπατο και έρχεται μικρή, ωστόσο νέα μείωση των μισθών.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούνιος, 2015, 8:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr