Η Ομοσπονδία Γούνας για την συνάντηση με την Έλενα Κουντουρά

Δ.Τ – Την Τετάρτη 17 Ιουνίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση στο Υπουργείο Τουρισμού Οικονομίας Υποδομών Ναυτιλίας  με την Αναπληρώτρια Υπουργό Έλενα Κουντουρά, μετά από αίτημα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας. Για την πραγματοποίηση της συνάντησης αυτής ιδιαίτερα σημαντική ήταν η συμβολή της υπ. Βουλευτή των ΑΝΕΛ Ν. Καστοριάς κ. Σουλτάνας Παπαθωμά και του Υφυπουργού Επικρατείας κ. Τέρενς Κουίκ. Στη συνάντηση συμμετείχαν ο Πρόεδρος και ο Αναπληρωτής Γενικός Γραμματείας της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας, κ. Δημήτριος Κοσμίδης και κ. Χρήστος Κουφογιάννης αντίστοιχα, η Βουλευτής Καστοριάς, κα Μαρία Αντωνίου, ο Βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Κοζάνης, κ. Χάρης Κάτανας, οΑντιδήμαρχος Τουρισμού Επιχειρηματικότητας & Παραδοσιακών Εκδηλώσεων κ. Δημήτριος Πετρόπουλος, και ο Αντιπρόεδρος του Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών κ. Ντίνος Σαλαγιάννης. Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας ζήτησε από την Υπουργό τη στήριξη και συνεργασία του Υπουργείου για θέματα που αφορούν τις βίζες των Ρώσων τουριστών καθώς και την προβολή της Ελληνικής Γουνοποιίας μέσα από τις διαφημιστικές καμπάνιες αλλά και των Διεθνών Εκθέσεων Τουρισμού. Η Υπουργός υπήρξε θετική στα αιτήματα αυτά, αναγνωρίζοντας τη σημασία της προβολής της Ελληνικής Γουνοποιίας σε κλαδικές εκθέσεις με ειδικό ενδιαφέρον όπως η ΜΙΤ στη Μόσχα, ενώ αποδέχθηκε και το αίτημα για συμβολή του Υπουργείου σε ειδικές καμπάνιες/εκδηλώσεις προβολής των επιχειρήσεων σε χώρες του Εξωτερικού.

Οι αποφάσεις αυτές είναι ιδιαίτερα σημαντικές και επικυρώνουν τις πρωτοβουλίες που πήρε η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας προκειμένου να προβληθεί ο κλάδος και οι επιχειρήσεις σε χώρες με ειδικό ενδιαφέρον όπως η Ρωσία. Οι πρωτοβουλίες αυτές αποτελούν την αφετηρία για μια συνολική προσπάθεια προκειμένου να τονωθεί το ενδιαφέρον για τα Ελληνικά Γουνοποιητικά προϊόντα σε μια εξαιρετικά δύσκολη συγκυρία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούνιος, 2015, 12:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr