Επιλύθηκε το θέμα με τους 8.663 επιλαχόντες των «voucher»

Λύση βρέθηκε στο πρόβλημα των 8.663 επιλαχόντων των προγραμμάτων «voucher» ηλικίας 18-24 και 25-29 ετών όπως ανακοινώθηκε από το γραφείο της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας,Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνιας Αντωνοπούλου,έπειτα από διαβούλευση με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Έτσι αποφεύχθηκε ο αποκλεισμός σημαντικού αριθμού ανέργων στα προγράμματα και οι επιλαχόντες δικαιούνται πλέον την επιταγή εισόδου στη θέση αυτών που διαγράφηκαν έως και τις 19 Αυγούστου.

Οι πίνακες κατάταξης των νέων επιλεγέντων ήδη έχουν αναρτηθεί στη «Διαύγεια» μετά την υπογραφή της απόφασης από την κ. Αντωνοπούλου, ενώ εντός της εβδομάδας θα αναρτηθούν οι πίνακες των νέων επιλεγέντων στην ειδική ιστοσελίδα δράσης www.voucher.gov.gr ώστε να διαπιστώσουν αν δικαιούνται ή όχι την επιταγή εισόδου χρησιμοποιώντας τον προσωπικό τους κωδικό αριθμό υποβολής της αίτησης.

Το πρόβλημα της ένταξης των επιλαχόντων είχε προκύψει από το 2014 όταν στις αρχικές δημοσιευμένες προσκλήσεις δεν γινόταν σαφές όπως τονίζεται από το υπουργείο αν το όριο ηλικίας που έχει οριστεί υπολογίζεται από τη στιγμή που ο άνεργος κάνει την αίτηση ή από τη στιγμή της ενεργοποίησης της επιταγής και της ένταξης του στο πρόγραμμα.

Η Κομισιόν έπειτα από ενέργειες του υπουργείου δέχτηκε την ελληνική εισήγηση για υπολογισμό της ηλικίας του ανέργου από την υποβολή της αίτησης.

ΠΗΓΗ: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Ιούνιος, 2015, 5:07 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr