Έρχεται η ασφάλιση αυτοκινήτων με τον μήνα –Πόσο θα κοστίζει

Μέχρι τώρα, γνωρίζαμε τα ετήσια και τα εξάμηνα συμβόλαια ασφάλισης αυτοκινήτων. Υπήρχαν βέβαια και οι εταιρείες που μας έδιναν το δικαίωμα να πληρώνουμε με τον μήνα με τη χρήση πιστωτικής κάρτας. Και πάλι όμως, η δέσμευση ήταν εξάμηνη ή ετήσια.

Τώρα, έρχονται για πρώτη φορά τα μηνιαία συμβόλαια. Η χρονική συγκυρία δεν είναι τυχαία. Το κυνήγι που ετοιμάζεται να εξαπολύσει το υπουργείο Οικονομικών για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων αυτοκινήτων, θα σπρώξει εκατοντάδες χιλιάδες οδηγούς στο να καλυφθούν εγκαίρως.

Δες τι κινδυνεύεις να πάθεις εαν εχεις ανασφάλιστο αυτοκίνητο ΕΔΩ

Έτσι, η μηνιαία ασφάλιση είναι μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία για να γλιτώσει κάποιος το πρόστιμο με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Η εταιρεία που μπαίνει στο «παιχνίδι» των μηνιαίων ασφαλίστρων είναι η International Life. Το προϊόν λέγεται Vroom. “Το ‘Vroom’ είναι ένα πρωτοποριακό πρόγραμμα ασφάλισης που παρέχει τη δυνατότητα στους καταναλωτές να ασφαλίσουν το αυτοκίνητό τους για έναν μήνα, προσφέροντάς τους οικονομία, ευελιξία και ελευθερία. Απευθύνεται σε οδηγούς ηλικίας 23 έως 70 ετών για Ι.Χ. επιβατικά έως 15 ίππους, και περιλαμβάνει μόνο την υποχρεωτική από το νόμο κάλυψη Αστικής Ευθύνης. Το πρόγραμμα προσφέρεται με μηνιαίο σταθερό ασφάλιστρο €24,95.

Μέσω της νέας αυτής υπηρεσίας, η International Life μπορεί και προσφέρει μια άμεση, οικονομικά συμφέρουσα και προσιτή λύση στους πολίτες εκείνους που επιθυμούν να ασφαλίσουν τα οχήματά τους για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, όπως για παράδειγμα τους καλοκαιρινούς μήνες, διευκολύνοντας έτσι την κάλυψη των άμεσων αναγκών τους. Με τον τρόπο αυτό η International Life στοχεύει στην μείωση του μεγάλου αριθμού ανασφάλιστων οχημάτων της χώρας, συμβάλλοντας ενεργά στην αντιμετώπιση του φαινομένου αυτού, παρέχοντας την δυνατότητα ασφάλισης σε όλους τους πολίτες της χώρας”.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά και ο Διευθύνων Σύμβουλος της International Life κ. Γιάννης Μπράβος: «Η International Life, ανταποκρινόμενη στις απαιτήσεις των καιρών, παρέχει την ασφαλιστική κάλυψη που έχουν ανάγκη οι συμπολίτες μας. Το νέο προϊόν μηνιαίας ασφάλισης αυτοκινήτου ‘Vroom’ αποτελεί μια άμεση λύση για τις ανάγκες των συμπολιτών μας».

 

Το διπλό όφελος

Αν κάποιος συνδυάσει τη μηνιαία ασφάλιση με τα μηνιαία τέλη κυκλοφορίας, μπορεί να έχει διπλό όφελος. Μην ξεχνάτε ότι εδώ και λίγο διάστημα, το υπουργείο Οικονομικών πέρασε διάταξη που επιτρέπει στους οδηγούς που έχουν θέσει τα αυτοκίνητά τους σε ακινησία να τα ενεργοποιήσουν και πάλι πληρώνοντας ότι ολόκληρο το ποσό των τελών κυκλοφορίας αλλά μόνο αυτό που αναλογεί στο χρονικό διάστημα που απομένει μέχρι το τέλος του έτους.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Ιούνιος, 2015, 8:57 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr