ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΝΕΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΤΟΥ Δ.ΟΡΕΣΤΙΔΟΣ Π. ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ

Συνδημότισσα, -τη, οι εκλογές της 7ης Νοεμβρίου 2010 για το Δήμο Ορεστίδος ανέδειξαν τη δημοτική παράταξη Προτεραιότητα στον Πολίτη πρώτη δύναμη με ποσοστό 65,78%, αναλογία συμβούλων στο Δημοτικό Συμβούλιο 18 προς 4 και εξασφάλιση πλειοψηφίας σε όλες τις δημοτικές κοινότητες του δήμου. Ευχαριστούμε θερμά όσους συντελέσατε σ’ αυτό και μας στηρίξατε μέσα από όλες τις διαδικασίες των εκλογών.

Αυτό το μοναδικό στα ιστορικά του δήμου αποτέλεσμα το επιτύχατε εσείς, δημότες της Ορεστίδος, που αναγνωρίσατε τη δυναμική παρουσία της παράταξής μας τα προηγούμενα τέσσερα χρόνια στο δήμο και την άσκηση της πολιτικής μας με συνέπεια στο πρόγραμμα και τις αρχές μας.

Εσείς, οι δημότες Ορεστίδος, εμπιστευτήκατε το νέο πολιτικό ήθος που δεν διακηρύσσει μεγάλα λόγια και υποσχέσεις, αλλά υπόσχεται εργατικότητα προς το δημόσιο όφελος, χρηστή διαχείριση, διαφάνεια και ισονομία.

Αυτή η επιτυχία μας οφείλεται σε σας, αγαπητοί συμπολίτες, που κλείσατε τ’ αυτιά στα στεγνά κομματικά συνθήματα και απαλλαγήκατε από τη στενή κομματική περιχαράκωση. Σε σας που κάνατε την υπέρβασή σας τοποθετώντας τον τόπο και τα πρόσωπα πιο ψηλά από από τα κόμματα. Σ’ εσάς που πιστέψατε στην πολιτική ανεξαρτησία του συνδυασμού μας και την εμπιστευτήκατε ως εγγύηση για την ανάπτυξη, την πρόοδο και την ευημερία του τόπου.

Με την επιλογή σας επιβεβαιώσατε την αντίληψη ότι η Αυτοδιοίκηση παραμένει θεσμός που ενισχύει την τοπική δημοκρατία με την αμεσότητά της. Γιατί προτεραιότητά μας είναι η εύκολη πρόσβαση των πολιτών στην εξουσία, ο έλεγχός τους, αλλά και η συμμετοχή τους στη διαχείριση των τοπικών θεμάτων. Κι εμείς επικαλούμαστε αυτή τη συμμετοχή σας και τη συνδρομή ιδιαίτερα των νέων στην υλοποίηση του έργου μας.

Σας καλούμε με σεβασμό στην ισοτιμία και ισονομία των πολιτών όλους τους δημότες,Ορεστίδος, ανεξάρτητα από παρατάξεις και κόμματα, κι αυτούς που δε μας ψήφισαν, να εργαστούμε όλοι μαζί για το νέο δήμο. Είμαστε στο Εμείς και όχι στο Εγώ. Όλοι μαζί θα προσπαθήσουμε και θα τα καταφέρουμε. Κι αυτό για μας είναι δέσμευση. Δέσμευση τιμής.

Με εκτίμηση

Πάνος Κεπαπτσόγλου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Νοέμβριος, 2010, 2:43 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ & Περιφερειακές ΕΚΛΟΓΕΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr