Αναρτώνται οι πίνακες του ΟΑΕΔ για την Κοινωφέλη εργασία

Με απόφαση της Διοικήτριας του ΟΑΕΔ Μαρίας Καραμεσίνη θα αναρτηθούν αύριο, Πέμπτη 2 Ιουλίου 2015, και ώρα 11 π.μ., στον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ, www.oaed.gr και στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες /Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα 2015, ο Οριστικός Πίνακας Κατάταξης Ανέργων και ο Οριστικός Πίνακας Αποκλειόμενων Ανέργων, στο πλαίσιο της πράξης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, σε επιβλέποντες φορείς για 32.433 θέσεις πλήρους απασχόλησης».

Οι επιλεγέντες για τοποθέτηση άνεργοι καλούνται να προσέλθουν άμεσα στις Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2) στις οποίες είναι εγγεγραμμένοι, προκειμένου να παραλάβουν Συστατικό Σημείωμα Υπόδειξης και να παρουσιαστούν στους Επιβλέποντες Φορείς.

Για τη διαδικασία υπόδειξης και την προσκόμιση των σχετικών δικαιολογητικών στους επιβλέποντες φορείς οι ωφελούμενοι άνεργοι μπορούν να ενημερωθούν από τον διαδικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ www.oaed.gr, στην ενότητα Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες / Προγράμματα Κοινωφελούς Χαρακτήρα / «Οδηγός Εφαρμογής Προγράμματος Κοινωφελούς Χαρακτήρα» και από τις αρμόδιες Υπηρεσίες του Οργανισμού (ΚΠΑ2).

Αντωνοπούλου: Διαψεύδονται όσοι μιλούσαν για καθυστέρηση λόγω δημοψηφίσματος

“Η ανάρτηση των οριστικών πινάκων διαψεύδει όλους εκείνους που συνέδεαν την καθυστέρηση της ανάρτησης με το εξαγγελθέν δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου και τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις , καλώντας μάλιστα τους ανέργους να ψηφίσουν «ναι» για να μην ακυρωθεί το πρόγραμμα της κοινωφελούς εργασίας”, αναφέρει σε ανακοίνωσή της η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, Ράνιας Αντωνοπούλου

Η κ. Αντωνοπούλου δηλώνει κατηγορηματικά ότι όλα τα προγράμματα απασχόλησης των ανέργων υλοποιούνται κανονικά και οποιαδήποτε άλλη «πληροφόρηση», φήμη ή σενάριο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα, αλλά αντιθέτως εξυπηρετεί την προπαγάνδα του «ναι» και το κλίμα τρομοκράτησης του ελληνικού λαού που καλλιεργείται εντέχνως τα τελευταία 24ωρα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Ιούλιος, 2015, 8:41 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr