«Μαχαίρι» στις μετακινήσεις μαθητών στα αθλητικά σχολεία

Την περικοπή της δαπάνης για τη μεταφορά των μαθητών που φοιτούν στα αθλητικά γυμνάσια και λύκεια της χώρας αποφάσισε σήμερα το υπουργείο Παιδείας, με έγγραφο που απέστειλε σήμερα ο διευθυντής Φυσικής Αγωγής, Στυλιανός Δασκαλάκης, προς όλες τις διευθύνσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της χώρας.

Σύμφωνα με το συγκεκριμένο έγγραφο, το οποίο απεστάλη με τη μορφή του κατεπείγοντος, οι οικογένειες των μαθητών που φοιτούν σε αθλητικά σχολικά ιδρύματα (ΤΑΔ – ΕΤΑΔ) καλούνται το αργότερο μέχρι τις 19 Νοεμβρίου να αποφασίσουν, με υπεύθυνη δήλωση, εάν επιθυμούν να συνεχίσουν τα παιδιά τους κανονικά τη φοίτησή τους στα σχολεία αυτά, καλύπτοντας τις δαπάνες μετακίνησης από μόνοι τους, ή να τα μετεγγράψουν σε κάποιο άλλο εκπαιδευτικό ίδρυμα.

Η είδηση, όπως είναι φυσικό, έχει προκαλέσει αναστάτωση στους γονείς των μαθητών, οι οποίοι εκτιμούν ότι πλήττεται άμεσα ο οικογενειακός προϋπολογισμός, καθώς τα έξοδα μετακίνησης των παιδιών τους από και προς τα σχολεία είναι απαγορευτικά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Νοέμβριος, 2010, 1:49 πμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

1 σχόλιο για “«Μαχαίρι» στις μετακινήσεις μαθητών στα αθλητικά σχολεία”

  1. ΒΑΦΕΙΑΔΟΥ ΠΩΛΙΝΑ

    ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!!!!

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr