17 ΝΟΕΜΒΡΗ: Μέρα Μνήμης Τιμής & Αγώνα

Το πολυτεχνείο ζει όχι μόνο στις καρδιές μας, αλλά φέτος με την χειρότερη οικονομική κρίση από την μεταπολίτευση να αποτελεί πρόσχημα επέλασης εις βάρος των εργασιακών και κοινωνικών δικαιωμάτων των εργαζομένων, είναι επίκαιρο όσο ποτέ άλλοτε.

Επίκαιρα διαχρονικά και διεκδικούμενα είναι τα αιτήματα για πλήρη και σταθερή εργασία, για καλύτερη παιδεία, υγεία και για ισχυρή κοινωνική δικαιοσύνη.

Σήμερα τα πάντα αμφισβητούνται και χτυπιούνται, εντείνοντας τις ανισότητες και τι αδικίες σε βάρος των κοινωνικά αδύναμων, των ανέργων, των συνταξιούχων.

Τα εργασιακά, οικονομικά, ασφαλιστικά δικαιώματα των εργαζομένων συνεχίζουν να αμφισβητούνται εντείνοντας τις ανισότητες και τις αδικίες.

Ο αγώνας και τα αιτήματα της εξέγερσης του πολυτεχνείου είναι πάντα επίκαιρα.


ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ Ε Κ Κ


Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΜΑΛΕΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ


Ο ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΓΟΥΣΙΑΣ ΘΕΟΔΩΡΟΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Νοέμβριος, 2010, 2:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντησηΠρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery
Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Γ΄ Σεπτεμβρίου 14 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, pararas@diktyo1.gr
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr