«Επιταγή εισόδου για Νέους ηλικίας έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του Τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας»

Δ.Τ – Το Κέντρο Επαγγελματικής Κατάρτισης του Δήμου Καστοριάς ενημερώνει ότι ανακοινώθηκαν από τον Σύνδεσμο Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων (ΣΕΤΕ) τα αποτελέσματα των επιτυχόντων οι οποίοι είναι δικαιούχοι του προγράμματος «Επιταγή εισόδουγια Νέους ηλικίας έως 29 ετών σε ιδιωτικές επιχειρήσεις στον κλάδο του Τουρισμού για απόκτηση εργασιακής εμπειρίας».

Οι άνεργοι οι οποίοι υπέβαλαν αίτηση στο εν λόγω πρόγραμμα θα πρέπει να ελέγξουν άμεσα στην ιστοσελίδα του προγράμματος (www.insetetraining.gr ) την έκβαση της αίτησής τους και εφόσον έχουν επιλεχθεί να απευθυνθούν άμεσα στο Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς ώστε να ολοκληρωθεί ή διαδικασία ενεργοποίησης της επιταγής τους.

Το Κ.Ε.Κ. του Δήμου Καστοριάς έχει σχεδιάσει στο πλαίσιο υλοποίησης προγραμμάτων κατάρτισης ένα πακέτο παροχών προς τους ωφελούμενους – δικαιούχους της επιταγής ως εξής:

  • Συνεργασία με έμπειρους εκπαιδευτές

  • Συνεργασία με τις σημαντικότερες τουριστικές επιχειρήσεις του Νομού

  • Συμμετοχή σε εκπαιδευτικό ταξίδι στο εξωτερικό (το σύνολο των δαπανών καλύπτεται από το ΚΕΚ)

  • Εκπαιδευτικό υλικό σε ψηφιακή μορφή στο οποίο έχουν πρόσβαση οι καταρτιζόμενοι μέσω Tablet το οποίο χορηγείται δωρεάν από το Κ.Ε.Κ.

  • Κάλυψη δαπανών μετακίνησης για τους καταρτιζόμενους οι οποίοι διαμένουν σε περιοχές εκτός της πόλης της Καστοριάς

  • Άριστες συνθήκες εκπαίδευσης με την χρήση σύγχρονων εκπαιδευτικών μέσων

Περισσότερες πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να λαμβάνουν καθημερινά (από Δευτέρα έως Παρασκευή) από το Κ.Ε.Κ. της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς (Αγίας Βαρβάρας 13 δίπλα στο 3ο Γυμνάσιο Καστοριάς, τηλ. επικοινωνίας 2467025388) κατά τις ώρες 08:30 έως 15:00.

Για την Κοινωφελή Επιχείρηση

Μέλλιος Παναγιώτης

Διευθυντής ΚΕΚ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 3,Αύγουστος, 2015, 11:18 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr