ΟΓΑ: Την Παρασκευή καταβάλλονται τα οικογενειακά επιδόματα

ΣΕ 235.463 ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΥΣ-

Την Παρασκευή 7 Αυγούστου θα καταβάλλει ο ΟΓΑ τα οικογενειακά επιδόματα του δεύτερου τριμήνου (Ενιαίο Επίδομα Στήριξης Τέκνων και Ειδικό Επίδομα Τρίτεκνων και Πολύτεκνων Οικογενειών) σε 235.463 δικαιούχους που υπέβαλλαν αίτηση Α21 μέχρι τις 26 Ιουνίου και πληρούν τις προϋποθέσεις.

Η συνολική δαπάνη για τις πληρωμές φτάνει τα 64, 9 εκατ ευρώ ενώ όσοι υπέβαλαν αίτηση Α21 έως τις 26 Ιουνίου και δεν τους καταβληθεί το επίδομα μπορούν να επισκεφτούν την ιστοσελίδα του Οργανισμού (www.oga.gr ), στην ειδική εφαρμογή «Πληροφορίες Οικογενειακών Επιδομάτων», προκειμένου να ενημερωθούν για τα δικαιολογητικά που πρέπει να προσκομίσουν στον ΟΓΑ.

Ο διοικητής του Ταμείου Αθανάσιος Μπακαλέξης διευκρινίζει ότι “η πληρωμή των οικογενειακών επιδομάτων στους δικαιούχους, οι οποίοι πρέπει να αποστείλουν στον ΟΓΑ δικαιολογητικά, θα γίνει μετά την προσκόμιση και τον έλεγχο από τις αρμόδιες υπηρεσίες”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Αύγουστος, 2015, 7:55 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr