Και πάλι σχεδόν μόνο ο Β.Διαμαντόπουλος την ώρα που την χώρα ισοπεδώνει το νέο μνημόνιο, αντιδρά για την απόφαση Τσίπρα για το αφορολόγητο των βουλευτών

Μετά την αντίδραση του Β.Διαμαντόπουλου για την παράδοση του βουλευτικού του αυτοκινήτου ( που θα πρέπει να κάνει αρχές Σεπτεμβρίου όπως είπε και πολύ σωστά η κ. Κωνσταντοπούλου) ήρθε η ώρα του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα να ισοπεδώσει απαράδεκτα ανόητα προνόμια βουλευτών.

Τέλος το αφορολόγητο.

Και ενώ όλοι συμφωνούν εκτός από κάνα 200 βουλευτές ήρθε και πάλι η γνωστή σφοδρή αντίδραση Διαμαντόπουλου που δεν λέει να δεχτεί αριστερές αποφάσεις του πρωθυπουργού που στήριζε έντονα τα τελευταία χρόνια…….

 

Ανάρτηση Διαμαντόπουλου στο facebook μετά την σωστή ανακοίνωση του πρωθυπουργού.

 

»Δεν είμαι από αυτούς που χαίρονται όταν δικαιωθούν σε κάτι που είχαν προβλέψει ή για κάτι που είχαν προειδοποιήσει.
Όταν όμως έχεις λοιδορηθεί,χλευαστεί και δεχτεί ειρωνικά σχόλια γι αυτή σου την πράξη,η δικαίωση έχει την αξία της.
Έπειτα λοιπόν και από την σημερινή τοποθέτηση του πρωθυπουργού,παραθέτω παράγραφο της-τότε-απάντησης μου σε τοπικό δημοσιογράφο για την άρνηση μου,στην προτροπή του προέδρου να παραδώσω το υπηρεσιακό αυτοκίνητο:

<<Μάλιστα θέλω να σας υπενθυμίσω φρεσκάροντας την μνήμη σας, πως η μεγαλύτερη περικοπή των βουλευτικών διευκολύνσεων έγινε από την κυβέρνηση Γ. Α. Παπανδρέου έτσι ώστε ο λαός να καταπιεί ευκολότερα το «χάπι» του μνημονίου, αντιλαμβανόμενος τις περικοπές ως ισοδύναμες «θυσίες» των πολιτικών προσώπων, που προηγούμενα τους επέβαλαν πολιτικές εξαθλίωσης, τα αποτελέσματα των οποίων ζούμε καθημερινά.>>

ΥΓ Εννοείται πως δεν περιμένω από όλους αυτούς που με χλεύαζαν-ακόμη και εδώ μέσα-να ζητήσουν κάποια συγνώμη,εξάλλου κάποιοι από αυτούς θα βιώνουν την ήττα και την απογοήτευση.
Περιμένω όμως να σιωπήσουν και να μην προκαλέσουν ξανά,όσοι τότε ειρωνεύονταν και τώρα είναι υπέρμαχοι του μνημονίου και της μη ύπαρξης εναλλακτικής λύσης….»

 

Πρώτα, αντίδραση » δεν παραδίδω αυτοκίνητο » τώρα νέα αντίδραση » δεν συμφωνώ με την απόφαση Τσίπρα……»

Αν είναι δυνατόν.

 

Εμείς λέμε καθαρά…..Πολύ σωστή για τα αυτοκίνητα η απόφαση της προέδρου της βουλής, πολύ σωστή έστω και με μεγάλη καθυστέρηση η απόφαση του πρωθυπουργού.

Σε όποιους αρέσει, άλλωστε έρχονται……………

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Αύγουστος, 2015, 2:41 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr