Κάντε γρήγορα την αίτηση σας. Έμειναν ελάχιστα 24ωρα. Δωρεάν φιλοξενία παιδιών 5-12 ετών στο νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης Morfosi

Μια ανάσα πριν την ολοκλήρωσή της βρίσκεται η προθεσμία για την υποβολή αιτήσεων από τις εργαζόμενες μητέρες στον ιδιωτικό τομέα και τις άνεργες προκειμένου τα παιδιά τους 5 – 12 ετών να ενταχθούν στο πρόγραμμα για δωρεάν φιλοξενία, όλο το χρόνο, στο νέο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης ΚΔΑΠ Morfosi στην Καστοριά και το Άργος Ορεστικό.

Η τελευταία προθεσμία για την υποβολή των αιτήσεων είναι στις 18 Αυγούστου 2015.

Εάν προσέλθουν την τελευταία στιγμή πιθανόν να μην προλάβουν είτε να τα συμπληρώσουν είτε να διορθώσουν τα πιθανά λάθη, με αποτέλεσμα να αποκλεισθούν από το πρόγραμμα ενώ δικαιούνται και μπορούν να ενταχθούν τα παιδιά τους σε αυτό.

Το ΚΔΑΠ Morfosi προσφέρει σε παιδιά από νήπια έως και ΣΤ΄ δημοτικού, τις απογευματινές ώρες τη δυνατότητα συμμετοχής σε τμήματα βοήθειας στη σχολική μελέτη, θεατρολογίας, μουσικοκινητικής αγωγής, εικαστικών, δραστηριοτήτων σε ξένες γλώσσες, κ.ά. .

Επιπλέον εξασφαλίζεται για όλα τα παιδιά δωρεάν δημιουργική απασχόληση τους καλοκαιρινούς μήνες, καθώς και στις διακοπές των Χριστουγέννων και του Πάσχα σε πρωινές ώρες.

Μην χάνετε χρόνο. Ότι χρειαστείτε, για τη σωστή και έγκυρη αίτησή σας, είμαστε στην διάθεσή σας.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Καστοριά: Χλόη, Λ. Γουναράδων – Πάροδος Γιασεμιών (δίπλα στο γυμναστήριο «Kinesis»

Άργος Ορεστικό: Μ. Αλεξάνδρου 36. Πάνω από το πρακτορείο προ-πο τουΤζήμα.

Τηλεφωνο: 24670-81133 και 6945271430 και 6936301981

Ποια είναι τα χαρτιά που πρέπει να προσκομίσει η μητέρα (Μέχρι 17 Αυγούστου) για να εγγράψει το παιδί της;

 

ΠΡΟΣΟΧΗ:Τα χαρτιά πρέπει να συγκεντρωθούν μέχρι τις 17 Αυγούστου. Η μητέρα ανάλογα με την εργασιακή της κατάσταση ανήκει σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες και προσκομίζει τα αντίστοιχα δικαιολογητικά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Αύγουστος, 2015, 8:22 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr