ΣΕΓ : Συναντήσεις για κρίσιμα ζητήματα των επιχειρήσεων

O Γενικός Γραμματέας του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών», κ. Χατζησυμεωνίδης Γιώργος συμμετείχε στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν με τον Αναπληρωτή Υπουργό Οικονομικών, κ. Αλεξόπουλο Τρύφων και τη Γενική Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων, κ. Κατερίνα Σαββαίδου μετά από πρόσκληση της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας», αλλά και σε συνέχεια της απόφασης για κοινή κάθοδο των φορέων προκειμένου να αντιμετωπιστούν θέματα του κλάδου της Γουνοποιίας.

Η παρουσία αντιπροσωπείας των πρωτοβάθμιων φορέων της γούνας, του Γενικού Γραμματέα του «Συνδέσμου Ελλήνων Γουνοποιών» του Προέδρου της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας» κ. Κοσμίδη Δημήτριου, του Προέδρου του «Πανελλήνιου Συνδέσμου Εκτροφέων Γουνοφόρων Ζώων» κ. Λάγγα Αθανάσιου και του επιστημονικού συμβούλου της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας» κ. Ρίζου Νίκου, στην αποστολή της «Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας» ήταν σημαντική καθώς η συνάντηση αφορούσε κρίσιμα ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινή λειτουργία των γουνοποιητικών επιχειρήσεων οι οποίες βρίσκονται σε ιδιαίτερα δυσχερή θέση και είναι περισσότερο από ποτέ αναγκαία η δραστηριοποίηση των φορέων της γούνας.

Για το Διοικητικό Συμβούλιο

Ο Πρόεδρος Ο Γενικός Γραμματέας

Κουτσουλιώτας Μηνάς Χατζησυμεωνίδης Γεώργιος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Αύγουστος, 2015, 9:42 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr