Ο » ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ » για την κλοπή γουναρικών στην Χαλκιδική

Λαμβάνοντας γνώση το δυσάρεστο περιστατικό της κλοπής μεγάλης αξίας γουναρικών από περιοχή της Χαλκιδικής,  θα θέλαμε  να εκφράσουμε κατ’ αρχήν την συμπαράσταση μας στον συνάδελφο πληγέντα γουνοποιό.
Να καταδικάσουμε το συγκεκριμένο συμβάν,  που έρχεται να προστεθεί σε μια σειρά παρόμοιων γεγονότων  που έχουν πλήξει τον κλάδο μας τα τελευταία χρόνια και πόσο μάλλον τώρα που ο κλάδος μας αντιμετωπίζει  πρωτοφανή  προβλήματα.
Ευχόμαστε το συγκεκριμένο περιστατικό να έχει αίσιο τέλος με την άμεση εύρεση και επιστροφή των εμπορευμάτων. Εκφράζουμε δε, την εμπιστοσύνη μας στην Ελληνική Αστυνομία και στο έργο που επιτελεί,  ευελπιστώντας για επιτυχή έκβαση της υπόθεσης.
Σε κάθε περίπτωση ο Σύνδεσμος Γουνοποιών Καστοριάς  βρίσκεται στο πλευρό των συναδέλφων γουνοποιών για την παροχή οποιασδήποτε δυνατής βοήθειας.

ΕΚ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΩΣ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Αύγουστος, 2015, 5:33 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr