Οι δήμοι Καστοριάς,Νεστορίου & Άργους Ορεστικού έχουν μείνει στην δεκαετία του 70′

Σχεδόν όλοι οι δήμοι της χώρας προχώρησαν σε σοβαρά επίπεδα την ενημέρωση πολιτών,συμβούλων και όχι μόνο σε σχέση με τα δημοτικά συμβούλια, τις προσκλήσεις τις εισηγήσεις αλλά και όλες τις πληροφορίες που χρειάζονται πολίτες και δημοτικοί σύμβουλοι ειδικά για τα θέματα που έρχονται στα δημοτικά συμβούλια.

Στην Π.Ε Καστοριάς κανένας δήμος ( Καστοριάς,Άργους Ορεστικού,Νεστορίου) δεν έχει σκεφτεί σοβαρά τον σεβασμό στην ενημέρωση των πολιτών.

Είναι απίστευτο να βλέπεις μικρούς δήμους να στέλνουν εισηγήσεις,πληροφορίες, πέντε μέρες πριν τις δημοτικές συνεδριάσεις όλων των θεμάτων ώστε όλοι να είναι ενημερωμένοι.

Δεκάδες δήμοι της χώρας μαζί με την πρόσκληση του Δ.Σ στέλνουν σε mail και όλες τις εισηγήσεις συμβούλων,δημάρχου,αντιδημάρχων ώστε να γίνεται άμεση ενημέρωση

 

Νεστόριο,Αργος Ορεστικό,Καστοριά κυρίως με ευθύνη των προέδρων των δημοτικών συμβουλίων έχουν μείνει στην δεκαετία του 70′.

Είναι τρομερό ακόμη και σε αυτά τα πολύ απλά θέματα να μην μπορούν να λειτουργήσουν οργανωμένα και ποιοτικά.

Είναι οι δήμοι που μας οδηγούν στο 2020.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Αύγουστος, 2015, 4:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΝΕΣΤΟΡΙΟ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr